<Bedrijfsnaam> op weg naar 100% schone energie

Genoten van je reep, NAAM?

Jouw chocoladereep is met een zeilschip naar Nederland gekomen. Op 100% schone windenergie dus. Met onze Energiemarktplaats helpen we bedrijfsnaam ook op weg naar 100% schone energie.

De Groendus Energiemarktplaats kun je zien als de AirBnB van de zakelijke energiemarkt. In deze video legt bedenker Stefan Hooijer uit hoe het werkt.

Een demonstratie van de marktplaats?

Stefan laat graag zien hoe de Energiemarktplaats bijdraagt aan de verduurzaming van <bedrijfsnaam>.

Duurzame energie slim in- en verkopen

De Groendus Energiemarktplaats

De Groendus Energiemarktplaats
Duurzame energie slim in- en verkopen

De Groendus Energiemarktplaats

Via de Groendus Energiemarktplaats koop je rechtstreeks energie in bij duurzame energieproducenten op uurbasis. Je gebruikt dus groene stroom wanneer het ook echt wordt opgewekt. Heb je meer nodig dan er beschikbaar is? Dan vullen we het tekort automatisch aan met stroom van de dagmarkt. Je kunt ook je eigen opgewekte groene stroom aanbieden op de energiemarkplaats of verdelen over eigen vestigingen.

De Energiemarkplaats belooft:

  • Gelijktijdigheid: realtime lokale groene stroom.
  • Op uurbasis matches tussen lokale in- en verkopers.
  • Tot 15% besparen op energiekosten.
  • De mogelijkheid opgewekte stroom te verdelen over vestigingen.
Lees meer
Webinar terugkijken

Hoe werkt de marktplaats?

Wil je ontdekken waarom het loont om slimmer, duurzamer en efficiënter met je energie om te gaan? Kijk dan ons webinar terug!

Nog een lopend energiecontract?
Ook dan is het webinar interessant. Stefan legt je uit hoe je met een 'Instapaccount' nu al kunt zien hoe je kunt inkopen en besparen. We maken dan een simulatie op basis van jouw actuele verbruiksdata.

Groendus klant aan het woord: Waarom gebruikt Medux onze marktplaats?

Medux is een groothandel voor medische hulpmiddelen. Omdat ze willen bijdragen aan een gezonde leefomgeving is het voor hen logisch om duurzame energie te gebruiken. In dit interview vertelt Sander Bommer waarom Medux stroom in- én verkoopt via de Groendus Energiemarktplaats.