Webinar SDE++ subsidie

Het realiseren van een zonnecentrale op je bedrijfsdak of -terrein is rendabel dankzij de SDE++-subsidie. Benieuwd of zonnepanelen ook interessant zijn voor jouw bedrijf en wil je weten hoe de SDE++-subsidie werkt?

Bekijk hieronder direct ons webinar!

Webinar SDE++ subsidie
On-demand webinar:

Zonnestroom van eigen dak met overheidssubsidie

Even voorstellen

Webinar hosts

Webinar hosts
Even voorstellen

Webinar hosts


Het webinar wordt gehost door Marcel Visser en You Jong Chow.
Marcel en You Jong zijn beide bij werkzaam bij Groendus als Key account manager. In deze rol hebben zij veel ervaring opgedaan met het realiseren en ontwikkelen van verschillende zonneprojecten.

Subsidie

SDE++

Met de SDE++-subsidie stimuleert de overheid de productie van duurzame energie. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie en klimaattransitie. Dankzij deze subsidie wordt het voor ondernemers en organisaties mogelijk zelf hernieuwbare energie te produceren en minder CO₂ uit te stoten.

Ook het realiseren van een zonnecentrale op jouw bedrijfsdak of -terrein is rendabel dankzij de SDE++-subsidie. Met zowel het succesvol aanvragen van subsidies als het realiseren van gebruiksklare zonnecentrales heeft Groendus jarenlange ervaring. Bovendien hoeft een zonnecentrale je ook helemaal niets te kosten. Groendus financiert zonprojecten desgewenst voor jouw organisatie.

In deze subsidieronde is 5 miljard euro beschikbaar. De subsidie per opgewekte kilowattuur is, zoals ieder jaar, omlaag gegaan. Toch is er ook binnen dit budget veel mogelijk en is er altijd een oplossing voor je duurzaamheidsvraagstuk.

Meer over de SDE subsidie

Meer informatie

Groendus en zonne-energie

Meer informatie

Groendus en zonne-energie


Zonnecentrales zijn mogelijk op dak, grond, als zonnecarport en zelfs op water. Bovendien hoeft een zonnecentrale je ook helemaal niets te kosten. Groendus financiert zonprojecten desgewenst voor jouw organisatie. Jaarlijks realiseert Groendus tussen de 70 - 90 MWp aan zonnecentrales op daken (verdeeld over circa 50 projecten). Door onze kennis van de leveranciersmarkt en de risico’s, voeren we projecten gemiddeld 10% kostenefficiënter uit dan partijen die dit eenmalig doen. Daarnaast realiseren we gedurende de levensduur van de zonnecentrale gemiddeld een beter rendement dan partijen die in eigen beheer ontwikkelen.

Meer informatie over zonnecentrales