Inspiratiesessie & Nieuwjaarsborrel

Hoe ga je om met de gekte in de energiemarkt en de problemen en kansen die het voor jouw bedrijf veroorzaakt? We zoomen hierbij in op een optimaal energiemanagementsysteem: hoe kan je energie zo slim mogelijk sturen om duurzamer te worden en minder afhankelijk van de dure fossiele energiemarkt?

Schrijf je in!
Inspiratiesessie & Nieuwjaarsborrel

Let op: de interesse in dit onderwerp is groot; de inspiratiesessie is inmiddels vol. Door je aan te melden kom je op de wachtlijst en brengen we je als eerste op de hoogte van een volgende sessie.

Inspiratiesessie & Nieuwjaarsborrel

De beschikbare tijd is verstreken!
Duurzamer en goedkoper door slimme sturing

Hoe ga je optimaal met je zelfopgewekte energie om?

Energie is een hot topic. Of het nu gaat over de torenhoge energierekeningen of de merkbare gevolgen van klimaatverandering: dagelijks schotelen de media ons verhalen voor die rechtstreeks te maken hebben met ons energiesysteem. Dat dit energiesysteem tomeloos verouderd is en dat we moeten inzetten op eigen opwek weten we inmiddels. Maar hoe ga je vervolgens slim om met de zelfopgewekte energie? Met het state-of-the-art platform van EnergyNXT, wat we recent hebben overgenomen en inmiddels onder de noemer 'Groendus Energiesturing' op de markt is, kunnen onze klanten de duurzame energie die zij opwekken nog efficiënter gebruiken en aan de markt leveren. Daarmee worden zij duurzamer en minder afhankelijk van de dure energiemarkt.

Benieuwd hoe dit precies werkt?
Slimme aansturing op basis van realtime informatie en marktdata klinkt wellicht ingewikkeld. Benieuwd hoe dit precies werkt? En of dit ook voor jouw organisatie aantrekkelijk is?* Kom dan naar onze inspiratiesessie. We vertellen je alles over de mogelijkheden en behandelen ter verbeelding een klantcase. Daarbij is zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel genoeg ruimte om jouw specifieke vragen te stellen.

*Alvast een tipje van de sluier: slimme aansturing van energie is niet alleen interessant als je beschikt over een grote zonnecentrale met batterij. Sterker nog; het is al lucratief bij het gebruik van één laadpaal. Bovendien kunnen ook energie-intensieve installaties, zoals een warmtekoelinstallatie of koel- en vriescellen, optimaal aangestuurd worden.

Aanmelden

Ben je erbij?

We verwelkomen je graag op 17 januari

Hoe, wat, waar?

Inspiratiesessie en nieuwjaarsborrel
Datum: 17 januari 2023
Inloop:
13.30 - 14.00
Inspiratiesessie:
14.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Ja, ik ben erbij!

Aan het woord

Groendus CCO Marc van Putte heet iedereen graag welkom en geeft vervolgens het woord aan Heine, Marcel en Marten. Kirsten host de sessie en directeur René Raaijmakers sluit de sessie af met een toost op het nieuwe jaar.

Heine van Wieren - Groendus

Heine van Wieren - Groendus

Heine van Wieren heeft een achtergrond van meer dan 10 jaar in de energiesector. Hij is gespecialiseerd in het identificeren en vertalen van bedrijfsbehoeften naar beschikbare ICT-oplossingen.

Sinds Groendus EnergyNXT in oktober 2022 heeft overgenomen, mogen we Heine collega noemen. Binnen Groendus ontwikkelt hij 'zijn platform' onder de naam 'Groendus Energiesturing' verder door. Zodat het op grote schaal kan bijdragen aan de verduurzaming van Zakelijk Nederland.

LinkedIn Heine

Marten van der Laan - Hanzehogeschool Groningen

Marten van der Laan - Hanzehogeschool Groningen

Marten van der Laan is lector Systeemintegratie in de energietransitie. Hij heeft indrukwekkende kennis van de energietransitie.

Tijdens de sessie zoomt hij in op de optimale inrichting van een duurzaam energiesysteem. Nu en in de toekomst.

Naast technische aspecten belicht hij daarin ook de economische, organisatorische, juridische, ruimtelijke en sociale kanten.

LinkedIn Marten

Marcel Orth - Arvato Bertelsmann

Marcel Orth - Arvato Bertelsmann

Marcel Orth is ruim 7 jaar werkzaam als Operations Excellence Manager bij Arvato Bertelsmann.

Arvato heeft de ambitie om in 2030 helemaal klimaatneutraal zijn. Samen met Groendus zetten zij hier nu de koers voor uit.

In 2021 leverden we een zonnecentrale met ruim 27.000 zonnepanelen op. In de sessie deelt Marcel hoe een Groendus Batterij en Groendus Energiesturing zorgen voor optimaal gebruik van de zelfopgewekte energie van Arvato.

LinkedIn Marcel

Host: Kirsten Barnhoorn

Host: Kirsten Barnhoorn

Kirsten’s drive om het verschil te maken werkt aanstekelijk. Ze gelooft in de kracht van bedrijven om veranderingen te verwezenlijken. In 2014 kwam ze in de energiesector terecht. Bij Eneco lag haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, twijfelde ze niet lang om de overstap te maken. Zij is dan ook de aangewezen persoon om deze sessie te begeleiden. Heb je voorafgaand de sessie alvast vragen? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres!

Neem contact op

Beeldimpressie vorige inspiratiesessie

De inspiratiesessie op 5 oktober bleek een groot succes. Ontmoeten we elkaar bij de volgende op 17 januari?