Inspiratiesessie & Borrel

Op woensdag 5 oktober gaan we graag met een groep gewaardeerde klanten in gesprek. In een kleine en informele setting bespreken we de huidige gekte in de energiemarkt. Daarnaast bekijken we welke mogelijke stappen er gezet kunnen worden om de alsmaar stijgende energieprijzen het hoofd te bieden. We sluiten af met een gezellige netwerkborrel. Ben je erbij?

Schrijf je in!
Inspiratiesessie & Borrel
Hoe maak je jouw bedrijf weerbaar tegen de grillige energiemarkt?

Inspiratiesessie & Borrel

Hoge energieprijs legt steeds meer bedrijven stil.’ Kopt het FD. ‘Concurrentiepositie in gevaar en banen op de tocht door ‘ernstig verstoorde’ gasmarkt.’

Ernstig verstoord is niets teveel gezegd. De gasprijs is 17 keer hoger dan begin 2021 en neemt de stroomprijs mee omhoog. En het eind lijkt nog niet in zicht. Hoe ga je hier als bedrijf mee om? En wat kan je doen om jouw bedrijf weerbaar(der) te maken tegen de grillen van de energiemarkt? Graag gaan we met een select gezelschap aan klanten en relaties in gesprek over de mogelijkheden die er nu al zijn. Met deze kennis heb je beter inzicht in de huidige markt en kun je weloverwogen stappen zetten om de energiecrisis nu en in de toekomst beter het hoofd te bieden. Klant en expert van de toekomstige energiemarkt Eric Vennix van Deloitte neemt ons mee in de kansen en mogelijkheden. We zorgen een kleine, informele setting. Met zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel genoeg ruimte om jouw specifieke vragen of uitdagingen te delen.

Aanmelden

Ben je erbij?

We verwelkomen je graag op onze mooie locatie in Utrecht.

Hoe, wat waar

Datum: Woensdag 5 oktober
Inspiratiesessie:
15.00 – 16.30
Borrel:
16.30 – 17.30
Locatie:
Creative Valley Adres: Stationsplein 32, Utrecht (2 minuten lopen van Centraal Station)

Ja, ik ben erbij!

Sprekers

Groendus directeur René Raaijmakers, CCO Marc van Putte en CFO Daan Bouwman heten iedereen graag welkom en geven vervolgens het woord aan Matthijs Nijpels en Eric Vennix.

Matthijs Nijpels - Groendus

Matthijs Nijpels - Groendus

Matthijs Nijpels noemen we graag onze wandelende energieencyclopedie.Hij stond aan de wieg van de huidige EPEX.
Begin 2022 sprong hij over naar Groendus, om verder te werken aan de energiemarkt van de toekomst.

Als Directeur Energiemarktplaats heeft hij een scherpe blik op wat er gaande is in de energiemarkten. Kort en bondig neemt hij ons mee langs de ontwikkelingen die de afgelopen decennia mede verantwoordelijk zijn voor de huidige, overspannen energiemarkt.

LinkedIn Matthijs

Eric Vennix - Deloitte

Eric Vennix - Deloitte

Eric leidt als Partner binnen Deloitte de Energy, Resources & Industrials divisie. Daarnaast is hij Global Lead voor Deloitte’s ‘Future of Energy’. In dit initiatief brengt hij partners samen om complexe energievraagstukken van klanten duurzaam op te lossen en zo de energietransitie te versnellen.

Eric deelt met ons zijn visie op de huidige crisis. Welke reacties ziet Eric bij klanten? En op welke kansen zouden ondernemingen moeten voorsorteren, om weerbaarder te zijn tegen de grillen van de huidige energiemarkt?

LinkedIn Eric

Kirsten Barnhoorn - Groendus

Kirsten Barnhoorn - Groendus

Kirsten’s drive om het verschil te maken werkt aanstekelijk. Ze denkt in mogelijkheden en gelooft in de kracht van bedrijven om veranderingen te verwezenlijken.
In 2014 kwam ze in de energiesector terecht. Bij Eneco lag Kirsten haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, twijfelde ze niet lang om de overstap te maken.

Met haar kennis, enthousiasme en kritische houding is Kirsten de aangewezen host om de inspiratiesessie te begeleiden.

LinkedIn Kirsten