Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

940.880 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Duurzame energieoplossingen optimaal laten samenwerken

Verduurzamen betekent voor iedere organisatie iets anders. Maar één ding is zeker: er is altijd energie voor nodig. Hoe kan je als bedrijf het beste je energiehuishouding verduurzamen? Daar kom je achter tijdens deze sessie. Ben je erbij?

Duurzame energieoplossingen optimaal laten samenwerken
Nog aan te passen :-)
TEKSTEN OUDE SESSIE

Energie is een hot topic. Of het nu gaat over de torenhoge energierekeningen of de merkbare gevolgen van klimaatverandering: dagelijks schotelen de media ons verhalen voor die rechtstreeks te maken hebben met ons energiesysteem. Dat dit energiesysteem tomeloos verouderd is en dat we moeten inzetten op eigen opwek weten we inmiddels. Maar hoe ga je vervolgens slim om met de zelfopgewekte energie? En welke trends en ontwikkelingen komen er nog meer op ons pad?

Benieuwd naar ons toekomstige energiesysteem?
Samen met Maarten de Vries van TKI Urban Energy blikken we (ver) vooruit op trends en ontwikkelingen. Tegelijkertijd kijken we ook naar slimme keuzes die je vandaag kunt maken. Daarbij zoomen we in op de snelle opkomst van de Smart Energy Hubs. Bovendien halen we inspirerende voorbeelden aan uit ons eigen benchmark onderzoek en komt E-Bakkie spreken over het geheim van hun grote succes als duurzame start-up. Zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel is er genoeg ruimte om jouw specifieke vragen te stellen.

Meld je nu aan

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Datum: 16 november 2023
Voor wie
: Bedrijfsleven (grote en middelgrote organisaties)
Inloop:
13.30 - 14.00
Inspiratiesessie:
14.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Ik wil me aanmelden!

Aan het woord
Kom meer te weten over de sprekers
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen

Maarten ontwikkelde tijdens zijn studie (fysische) chemie interesse in duurzame technologie. Daarna was hij jarenlang als adviseur betrokken bij verscheidene innovatienetwerken en acceleratorprogramma’s op het gebied van duurzame energie, cleantech en duurzame mobiliteit. Bij TKI Urban Energy houdt hij zich bezig met de thema's elektrificatie, opslag, smart-grids, elektrisch vervoer en systeemintegratie.

Tijdens de sessie neemt hij ons mee in de trends en ontwikkelingen die hij ziet. Daarbij zoomt hij in op de snelle opkomst van ‘Smart Energy Hubs’.

LinkedIn Maarten

SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen

“On the road, delivering a positive impact.” Met de focus op zero emissie en congestie arme bezorging levert E-Bakkie sinds 2017 pakketten en food & beverage de stad in. Met een unieke combinatie van elektrische bakfietsen en LEV’s (lichte, elektrisch aangedreven voertuigen waarmee relatief kleine afstanden kunnen worden afgelegd) levert E-Bakkie in de drie grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag.

Lucas vertelt over het daverende succes van de duurzame start-up. De ambities én uitdagingen om ondanks de snelle groei vast te houden aan de duurzame missie: 100% inzet voor 0% uitstoot.

LinkedIn Lucas

SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen

René heeft een lange achtergrond in energie. Hij was CTO van Bluewater Energy Services en startte een onderneming in getijdenenergie. Als CCO van Royal IHC was hij nauw betrokken bij nieuwe technologische oplossingen voor offshore windparken. Sinds de start van Groendus in 2020 staat hij als CEO aan het roer.

René deelt zijn visie over het belang van de afstemming van ons energiegebruik op het variabele aanbod van zon en wind. Welke voordelen bedrijven het kan opleveren als zij dit slim doen én welke middelen en technologie er voor hen beschikbaar zijn.

LinkedIn René

Host: Amke van der Linden

Amke combineert haar ervaringen in de duurzame energiesector met haar journalistieke achtergrond. Met het excuus dat ‘verduurzamen ingewikkeld is’, kom je bij Amke niet weg. Ze gaat graag met je in gesprek om samen uit te pluizen welke stappen je het beste kunt nemen. Én waarom. Binnen Groendus is Amke actief op de communicatie-afdeling. Met haar uitgebreide kennis en vlotte pen weet ze ingewikkelde termen en uitdagingen simpel uit te leggen. Met vlijmscherpe vragen en aanstekelijke nieuwsgierigheid host ze met veel enthousiasme onze inspiratiesessies!

Contact met Amke

Host: Amke van der Linden