Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

940.880 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Samen aan de slag met een integrale energieoplossing voor jouw klant

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Daarbij hoeven we jullie het belang van energiesturing en duurzaam inkopen niet uit te leggen. Tijdens de sessie gaan we in op de vraag hoe we al deze oplossingen harmonieus met elkaar laten samenwerken. Ben je erbij?

Samen aan de slag met een integrale energieoplossing voor jouw klant
Nog aan te passen :-)
TEKSTEN OUDE SESSIE

Energie is een hot topic. Of het nu gaat over de torenhoge energierekeningen of de merkbare gevolgen van klimaatverandering: dagelijks schotelen de media ons verhalen voor die rechtstreeks te maken hebben met ons energiesysteem. Dat dit energiesysteem tomeloos verouderd is en dat we moeten inzetten op eigen opwek weten we inmiddels. Maar hoe ga je vervolgens slim om met de zelfopgewekte energie? En welke trends en ontwikkelingen komen er nog meer op ons pad?

Benieuwd naar ons toekomstige energiesysteem?
Samen met Maarten de Vries van TKI Urban Energy blikken we (ver) vooruit op trends en ontwikkelingen. Tegelijkertijd kijken we ook naar slimme keuzes die je vandaag kunt maken. Daarbij zoomen we in op de snelle opkomst van de Smart Energy Hubs. Bovendien halen we inspirerende voorbeelden aan uit ons eigen benchmark onderzoek en komt E-Bakkie spreken over het geheim van hun grote succes als duurzame start-up. Zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel is er genoeg ruimte om jouw specifieke vragen te stellen.

Meld je nu aan

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Datum: 16 november 2023
Voor wie
: (Potentiële) partners
Inloop:
13.30 - 14.00
Inspiratiesessie:
14.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Ik wil me aanmelden!

Aan het woord
Kom meer te weten over de sprekers
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen

Maarten ontwikkelde tijdens zijn studie (fysische) chemie interesse in duurzame technologie. Daarna was hij jarenlang als adviseur betrokken bij verscheidene innovatienetwerken en acceleratorprogramma’s op het gebied van duurzame energie, cleantech en duurzame mobiliteit. Bij TKI Urban Energy houdt hij zich bezig met de thema's elektrificatie, opslag, smart-grids, elektrisch vervoer en systeemintegratie.

Tijdens de sessie neemt hij ons mee in de trends en ontwikkelingen die hij ziet. Daarbij zoomt hij in op de snelle opkomst van ‘Smart Energy Hubs’.

LinkedIn Maarten

SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen

“On the road, delivering a positive impact.” Met de focus op zero emissie en congestie arme bezorging levert E-Bakkie sinds 2017 pakketten en food & beverage de stad in. Met een unieke combinatie van elektrische bakfietsen en LEV’s (lichte, elektrisch aangedreven voertuigen waarmee relatief kleine afstanden kunnen worden afgelegd) levert E-Bakkie in de drie grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag.

Lucas vertelt over het daverende succes van de duurzame start-up. De ambities én uitdagingen om ondanks de snelle groei vast te houden aan de duurzame missie: 100% inzet voor 0% uitstoot.

LinkedIn Lucas

SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen
SPREKER VOORGAANDE SESSIE - nog aan te passen

René heeft een lange achtergrond in energie. Hij was CTO van Bluewater Energy Services en startte een onderneming in getijdenenergie. Als CCO van Royal IHC was hij nauw betrokken bij nieuwe technologische oplossingen voor offshore windparken. Sinds de start van Groendus in 2020 staat hij als CEO aan het roer.

René deelt zijn visie over het belang van de afstemming van ons energiegebruik op het variabele aanbod van zon en wind. Welke voordelen bedrijven het kan opleveren als zij dit slim doen én welke middelen en technologie er voor hen beschikbaar zijn.

LinkedIn René

Host: Kirsten Barnhoorn

Kirsten’s drive om het verschil te maken werkt aanstekelijk. Ze gelooft in de kracht van bedrijven om verandering in gang te zetten. In 2014 maakte zij de overstap naar de energiesector. Bij Eneco lag haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, kon ze zich volledig storten op de verduurzaming van zakelijk Nederland. Inmiddels vervult Kirsten verschillende rollen binnen Groendus, waaronder die van Partnermanager. Kirsten is de aangewezen persoon om een energieke sessie te verzorgen. Heb je voorafgaand aan de sessie alvast vragen? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres!

Contact met Kirsten

Host: Kirsten Barnhoorn