€35kFactuurcontrole besparing
1FTEBesparing
Zonder Groendus hadden wij in 2018 bijna € 30.000,- te veel betaald aan energiekosten.
Mark van ’t Schip, Stern
Hoe het begon

De uitdaging

Stern koopt auto's in voor diverse dealers. Het bedrijf belast daarbij de energierekening per kwartaal door aan de desbetreffende auto-dealers. Om er zeker van te zijn dat deze doorbelasting accuraat en tijdig gebeurt schakelde Stern de hulp van Groendus in.

Hoe hebben we geholpen?

Zorgeloos ondernemen dankzij compleet financieel energiebeheer


Financieel Energiebeheer

Lage- en overzichtelijke energiekosten

Het aanleveren van energiefacturen gebeurt vaak inefficiënt, zo ook bij Stern. Om dit te verbeteren heeft Groendus alle gemaakte- en toekomstige energiekosten inzichtelijk gemaakt. Vervolgens zijn deze kosten verdeeld en doorbelast aan de verschillende dealers. Het eindresultaat? Overzichtelijke energiekosten en controle op de energie uitgaven. Om ervoor te zorgen dat Stern de benodigde energie tegen de scherpste prijs en onder de beste voorwaarden kan inkopen, verzorgt Groendus ook de inkoop van Stern's energie.

Factuurcontrole

Nooit meer de dupe van foute facturen

Energiefacturen bevatten vaak fouten. Dat blijkt maar weer uit een factuur die Stern in 2018 ontving. Dankzij een scherpe factuurcontrole en goede communicatie tussen Groendus en Stern is er voorkomen dat Stern dat jaar €30.000,- te veel betaalde aan energiekosten.

Meer weten?

Ook grip krijgen en houden op de energiefinanciën van je bedrijf?

Neem contact op