Meetdiensten

Onze meetoplossingen geven je meer inzicht én zorgen ervoor dat je energie kunt besparen. We leveren een breed aanbod aan meters: van hoofdmeters tot onder- en tussenmeters, voor elektriciteit en voor gas. En we vertalen de meetdata naar duidelijke inzichten en slimme verbeterkansen.

Meetdiensten

Besparing binnen handbereik met je eigen data

1. Slimme, betrouwbare energiemeters

2. Meer inzicht in je energieverbruik

3. Essentieel voor energiebesparing

Inzicht met meters

Betrouwbare metingen

Perfect geregistreerde, gedetailleerde verbruiksdata zijn essentieel voor het inzicht dat nodig is voor een toekomstbestendige energiehuishouding. Groendus kan je energiemeters kosteloos plaatsen of vervangen. We bieden slimme meters die zorgen voor betrouwbare meetgegevens.

Energiemeters uitlezen

Een helder overzicht van je verbruik

Er zijn verschillende typen energiemeters. Wij plaatsen slimme hoofd-, onder- en tussenmeters voor elektriciteit en gas. We lezen data van elk type slimme meter op afstand uit en slaan dit op in een eenduidig format. We delen de informatie met jullie netbeheerder. Zo betaal je alleen voor de energie die je daadwerkelijk gebruikt. En we gaan verder: we vertalen de meetgegevens door naar concrete besparingsmogelijkheden binnen jullie energieverbruik. Dat is duurzaam én voordelig voor jullie energierekening.

Verbruik per locatie

Tussenmeters voor meer inzicht

Wil je het energieverbruik per locatie of zelfs per ruimte inzichtelijk maken? Dan zijn onze tussenmeters de oplossing. Zowel voor elektriciteit als voor gas.

Meetdata direct in Mijn.Groendus

Slimme meters voor slimme vergelijkingen

De geregistreerde meetdata komen terecht in Mijn.Groendus. Dat is jouw persoonlijke online omgeving waarin je een overzicht van de verbruikte stroom vindt. Je kunt jouw verbruik tot in detail analyseren. En slimme vergelijkingen maken in de tijd of tussen verschillende locaties. Dankzij kunstmatige intelligentie zijn besparingskansen meteen zichtbaar.

Meer over Mijn.Groendus
Mijn GROENDUSS

Groendus Meetdiensten van Het Meetbedrijf

Betrouwbaar en stabiel

Wij zijn ervan overtuigd dat je recht hebt op je eigen verbruiksdata. En dat deze gebaseerd moeten zijn op betrouwbare, stabiele meetgegevens. Dat is de basis van een toekomstbestendige energiehuishouding. Groendus heeft daarom een eigen meetverantwoordelijke in huis.

Het Meetbedrijf is onderdeel van Groendus en verzorgt de meetdiensten zoals de Autoriteit Consument & Markt deze wettelijke verplichting heeft vastgesteld in de "Meetcode". Het Meetbedrijf is ISO gecertificeerd en geaccrediteerd door TenneT.

Zet Groendus aan in je bedrijf

Samen op weg naar 100% schone energie

Je zet een mooie, duurzame stap met onze meetdiensten:

  • Je krijgt gedetailleerde, betrouwbare verbruiksdata.
  • Je krijgt duidelijk inzicht in besparingskansen.
  • Je krijgt advies over hoe je deze kansen omzet in acties.
  • Je hebt geen omkijken naar het onderhoud van jullie meetinrichting.


Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Offerte aanvragen

Wil je weten wat de Groendus Meetdiensten voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en ontvang een digitale offerte.

Opmerkingen

Vul eventuele in onderstaande veld eventuele vragen of opmerkingen.

Vul eventueel ook de EAN-codes van je meters in. Let op: dit is niet verplicht! Je kunt jouw EAN codes opzoeken in het EAN codeboek. De codes staan in de eerste kolom van de zoekresultaten onder de naam “EAN code aansluiting”.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.

Neem contact op

Bekijk ook eens deze opties

Deze producten helpen jou op weg naar 100% schone energie!

Laadpalen

Energiemarktplaats

Inkoopstrategie

Bespaarplan