We monitoren 3 maanden gratis en verblijvend jouw energieverbruik

Maak gratis kennis met Mijn.Groendus

Drie maanden lang monitoren we gratis het energieverbruik van jouw organisatie en brengen we meteen de besparingskansen in kaart. Start vandaag en ontdek vrijblijvend jullie bespaarpotentie met Mijn.Groendus!

Maak gratis kennis met Mijn.Groendus

Een gratis proefperiode?

Jazeker! Jij krijgt drie maanden lang gratis de kans meer grip te krijgen op je energieverbruik. Want veel energieverspilling gebeurt onbewust en dat is zonde. Het kost je bedrijf veel geld en is ook nog eens slecht voor onze milieu. We zijn ervan overtuigd dat je verrast zal zijn door de vele besparingsmogelijkheden die uit Mijn.Groendus rollen.


Beter meten is meer weten

Gedurende de proefperiode lezen we elke dag je energiemeter automatisch uit en analyseren het verbruik. We zetten de eerste besparingskansen overzichtelijk op een rij. En we monitoren het gecontracteerd vermogen dat voor je bedrijf is gereserveerd op het elektriciteitsnet (kWmax). Vaak kan deze naar beneden worden bijgesteld en bespaar je direct 5 tot 15% op je netwerkkosten!


Ja, ik wil grip!

Wat moet je daarvoor doen? Simpel, via het formulier op deze pagina geef je Groendus toestemming je energiemeters gedurende de proefperiode uit te lezen. Zonder verborgen risico's of kleine lettertjes. Het analyseren van je verbruik stopt automatisch na 3 maanden. Wij zijn ervan overtuigd dat je na die periode enthousiast bent over het vernieuwde grip op je energieverbruik en de besparingskansen!

Nu aanmaken

Wil je scherp inzicht in je verbruik? Maak een proefaccount aan en start met besparen van geld en energie.

Ik geef toestemming aan Groendus mijn gegevens op te slaan en te verwerken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
Wil je de Groendus nieuwsbrief ontvangen
Marketing door