Go green!

Ensure yourself of affordable and truly clean energy through our Energy Marketplace.

More information

€113,81€111,21€108,44€119,751 year5 years10 years15 yearsAverage pricesfor real-time simultanenity
465.470 kWh

Simultaneous green energy via our Energy Marketplace. Profit now!

Read more!

Commercial Project Developer

Jij realiseert integrale energie-oplossingen waarmee Groendus kan blijven groeien.


Wie is Groendus?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om optimaal duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Daarnaast hebben we een innovatieve Energiemarktplaats waar we producenten en consumenten direct aan elkaar koppelen.

Dat is slim, voordelig en Groendus!Wat ga je doen?

Als Commercial Project Developer ontwikkel jij geïntegreerde energieprojecten, van eerste klantcontact tot aan finale investeringsbeslissing. Vaak is dit een combinatie van eigen opwek, slimme energiesturing, batterijopslag, laadfaciliteiten en écht duurzame inkoop via onze Energiemarktplaats. Meestal gaat het om lange en complexe trajecten, waarin jij een regierol hebt. Niet alleen naar de klant of partner, maar ook binnen Groendus.


Wat maakt dit werk echt leuk?

Je komt terecht op de meest veelzijdige plek in de energiemarkt. De geïntegreerde benadering van Groendus is uniek in de huidige markt. Daarbij zijn we nog lang niet uitgegroeid en ontwikkeld en bouw je mee aan het Groendus van de toekomst.

En wat maakt het minder leuk?

Eerlijk is eerlijk, een project ontwikkelen vereist een lange adem en ook heel veel flexibiliteit. Elk traject kent pieken en ook zeker dalen. Ben je hier tegen bestand en kun je dit soort projecten alsnog over de eindstreep trekken, dan maak je wel écht verschil in de energietransitie. En dat is veel waard als je het ons vraagt.Met wie en waar ga je je werk doen?

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Creative Valley, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Jouw bevlogen team bestaat uit 7 collega’s die veelal zelfstandig en soms ook samen aan projecten werken. Je krijgt bij ons dan ook veel vertrouwen en veel eigen verantwoordelijkheid. En natuurlijk spar je waar nodig met collega’s over lopende projecten.

Bij Groendus werk je veel samen met collega’s van Projectmanagement, Legal, Finance, Productmanagement en de Portfoliodesk. Deze mensen heb je allemaal nodig om een succesvol project af te leveren. Uiteraard heb je ook veel contact met grotere klanten en partners met een energie- en/of duurzaamheidsvraagstuk en representeer je Groendus met enige regelmaat op beurzen en congressen.


Wat neem je mee?

• Een hbo- of wo-opleiding, idealiter in een economische of technische richting.

• Minimaal acht jaar werkervaring, waarvan zeker een aantal jaar in de (duurzame) energiemarkt (solar, batterijen, energiesturing, trading etc)

• Ervaring in het (zelfstandig) afronden van grootschalige, complexe en langdurige projecten


Wat bieden we jou?

Groendus is een relatief nieuwe speler in de markt, maar zeker geen groentje. Wel 8 gespecialiseerde bedrijven, hebben de krachten gebundeld om vaart te maken in de energietransitie.

Groendussers zijn bevlogen en werken hard aan het verduurzamen van zakelijk Nederland. Maar daarnaast drinken we ook gezellig samen een biertje op de donderdagmiddagborrel.

Verder krijg je bij ons:

• Een contract voor 40 uur per week;

• Een variabele beloning, afhankelijk van team en persoonlijke resultaten;

• Een discretionaire bonus;

• 26 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot aankoop van 10 extra dagen;

• Een goede pensioenregeling;

• Een (elektrische) lease auto;

• Een laptop & telefoonregeling;

• Een NS Businesscard voor woon-werkverkeer;

• De ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;

• Een open en informele werksfeer.


Heb je interesse?

Wil jij als Commercial Project Developer deel uitmaken Groendus?

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met Denise Nieuwkerk via denisenieuwkerk@groendus.nl.


Solliciteer

Terug naar overzicht