Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

940.880 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Kom werken bij Groendus!


Groendus is de alles-in-één energiepartner voor zakelijk Nederland. Wat klanten ook nodig hebben om hun energiehuishouding te verduurzamen, wij regelen het! Als ervaren gids helpen we organisaties op weg naar 100% schone energie. Doe je mee?

Kom werken bij Groendus!
Het verduurzamen van zakelijk Nederland
Werk jij mee aan onze missie?

Groendus is een professionele, flexibele en groeiende organisatie met enthousiaste vakspecialisten als collega's. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn en waar je dus veel variatie in je werkdag zult ervaren. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Creative Valley, op 1 minuut loopafstand van Utrecht Centraal.

Groendussers zijn bevlogen. Samen werken we hard aan onze missie: het verduurzamen van zakelijk Nederland. We doen dit middels zonneprojecten, onze innovatieve Energiemarktplaats en slimme oplossingen als laadpalen en energieopslag. Naast het werken aan al deze prachtige projecten dagen we elkaar ook uit bij het darten en tafelvoetballen. Of we drinken we gezellig samen een biertje op de donderdagmiddagborrel. Al enthousiast? Bekijk onderstaand de openstaande vacatures!

Waarom Groendus?

Om onze planeet leefbaar te houden zijn er twee dingen nodig: actie én een nieuw energiesysteem.🌎

Groendus team spirit
Sfeer

Werk je bij Groendus, dan maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team. Handen uit de mouwen om zakelijk Nederland te verduurzamen. Dat is serious business! Maar er mag gelachen worden. We zijn optimistisch over de toekomst en houden van een feestje. Onze activiteitencommissie organiseert het hele jaar door leuke evenementen die collega's bij elkaar brengen. Soms sportief en soms gewoon gezellig een borrel. Doe je mee?

Openstaande vacatures
Openstaande vacatures


Groendus groeit hard en is altijd op zoek naar nieuw talent! We hebben verschillende afdelingen die allemaal bijdragen aan onze duurzame missie. Verduurzamen is namelijk een proces dat voor elke organisatie anders is. Wij maken voor iedere organisatie een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie. Van advies tot realisatie en onderhoud; we hebben alle facetten in huis om organisaties te verduurzamen. Ben jij benieuwd wat Groendus allemaal doet?

Lees meer

Open sollicitaties
Staat jouw droomvacature er nog niet tussen?
Open sollicitaties


Aarzel niet en stuur je motivatie en CV naar werkenbij@groendus.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aarzel niet!