Over Groendus > Wil jij zakelijk Nederland verduurzamen?

Kom werken bij Groendus


Groendus is de alles-in-één energiepartner voor zakelijk Nederland. Wat klanten ook nodig hebben om hun energiehuishouding te verduurzamen, wij regelen het! Als ervaren gids helpen we organisaties op weg naar 100% schone energie. Doe je mee?

Kom werken bij Groendus
Het verduurzamen van zakelijk Nederland

Werk jij mee aan onze missie?

Groendus is een professionele, flexibele en groeiende organisatie met enthousiaste vakspecialisten als collega's. Een dynamische omgeving waar ondernemerschap, ontwikkeling en teamwork belangrijk zijn en waar je dus veel variatie in je werkdag zult ervaren. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Creative Valley naast Utrecht CS.

Groendussers zijn bevlogen. Samen werken we hard aan onze missie: het verduurzamen van zakelijk Nederland. We doen dit middels zonneprojecten, onze innovatieve Energiemarktplaats en slimme oplossingen als laadpalen en energieopslag in batterijen. Naast het werken aan al deze prachtige projecten dagen we elkaar ook uit bij het darten en tafelvoetballen. Of we drinken we gezellig samen een biertje op de donderdagmiddagborrel. Al enthousiast? Bekijk onderstaand de openstaande vacatures!

Waarom Groendus?

Om onze planeet leefbaar te houden zijn er twee dingen nodig: actie én een nieuw energiesysteem.🌎

Spreken we je binnenkort?
Staat jouw droomvacature er nog niet tussen?

Stuur een open sollicitatie!

Yes, ik wil een open sollicitatie sturen
Lunch v2
Groendus team spirit

Sfeer

Werk je bij Groendus, dan maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team. Handen uit de mouwen om zakelijk Nederland te verduurzamen. Dat is serious business! Maar er mag gelachen worden. We zijn optimistisch over de toekomst en houden van een feestje. Onze activiteitencommissie organiseert het hele jaar door leuke evenementen die collega's bij elkaar brengen. Soms sportief en soms gewoon gezellig een borrel. Doe je mee?

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures


Groendus groeit hard en is altijd op zoek naar nieuw talent!
We hebben verschillende afdelingen die allemaal bijdragen aan onze duurzame missie. Verduurzamen is namelijk een proces dat voor elke organisatie anders is. Wij maken voor iedere organisatie een persoonlijke routekaart naar 100% schone energie. Van advies tot realisatie en onderhoud; we hebben alle facetten in huis om organisaties te verduurzamen. Ben jij benieuwd wat Groendus allemaal doet?

Lees meer

Staat jouw droomvacature er nog niet tussen?

Open sollicitaties

Open sollicitaties
Staat jouw droomvacature er nog niet tussen?

Open sollicitaties


Aarzel niet en stuur je motivatie en CV naar werkenbij@groendus.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aarzel niet!

Oproep aan zakelijk Nederland

Het is hoog tijd voor een transparante en écht groene energiemarkt. Wat Margot Robbie in 'The Big Short' deed over de huizencrisis, doet Nicolette Kluijver voor ons over de escalerende energiecrisis. Vanuit bad roept ze Zakelijk Nederland op om kritisch te zijn op de huidige systemen en om het heft in eigen handen te nemen als het aankomt op verduurzamen. Goed nieuws: dat is vaak eenvoudiger en zeker lucratiever dan je denkt!