Go green!

Ensure yourself of affordable and truly clean energy through our Energy Marketplace.

More information

€113,81€111,21€108,44€119,751 year5 years10 years15 yearsAverage pricesfor real-time simultanenity
465.470 kWh

Simultaneous green energy via our Energy Marketplace. Profit now!

Read more!

Senior Frontend Developer

Met de front-end-applicatie (en way-of-working) die jij ontwikkelt, helpen wij onze klanten straks nóg beter om hun energiehuishouding te verduurzamen.


Wie is Groendus?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!Wat ga je doen bij Groendus?

Groendus wil van drie losstaande klantportalen met vergelijkbare functionaliteit naar één. Als Senior Front-end Developer zorg jij voor een frisse start met een moderne en toekomstbestendige Front-end applicatie. We hebben nog geen component library. Als jij die goed weet op te zetten, maak je echt veel impact op Groendus als organisatie!

Wat maakt dit werk echt leuk?

Het feit dat je niet in een team komt waar alles is vastgelegd. Je kunt je stempel nog op van alles drukken, van het kiezen van een framework kiezen tot het ontwikkelen van onze manier van werken. We kijken er naar uit om veel van jou te leren!

En wat is een dilemma in deze functie?

Je staat best voor een uitdaging, namelijk het ontwikkelen van een front-end-applicatie die past bij de grootte en potentie van Groendus, die ons tegelijkertijd niet vertraagt of star maakt.


Met wie en waar ga je je werk doen?

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Creative Valley, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Jouw bevlogen team bestaat uit acht Backend- en Fullstack-developers, waarvan een klein deel extern is ingehuurd. Naast je development-teamleden werk je veel samen de UX designer, de Product Owner en stakeholders. En ook in zekere mate met de Leads van de andere teams, omdat we met jouw komst onze front-end naar een hoger niveau gaan tillen.


Wat neem je mee?

Je bent graag onderdeel van een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is met bijbehorende groeikansen en mogelijkheden om het verschil te maken. Daarnaast heb jij;

 • Hbo/wo-werk- en -denkniveau met een technisch georiënteerde studie.

 • Minimaal 6 jaar werkervaring, liefst ook in grote organisaties.
 • De juiste ervaring en communicatieve vaardigheden om de UX-volwassenheid binnen Groendus te verhogen en onze visie en manier van werken uit te dragen, zowel binnen de Tech-afdeling als onder stakeholders.
 • Je bent graag een mentor voor andere developers en coacht hen naar een hoger niveau. En zelf sta je ook altijd open voor nieuwe kennis en ideeën.
 • Kennis van/ervaring met typescript, modern framework (e.g. Angular, React) en het implementeren van component library. Liefst heb je ook ervaring met BFF (e.g. GraphQL), testing specifiek voor frontend, Storybook, continuous deployment en/of Azure.

Wat bieden we jou?

Groendus is een relatief nieuwe speler in de markt, maar zeker geen groentje. Wel 8 gespecialiseerde bedrijven, actief in zakelijke zonprojecten, slimme meetdiensten, innovatieve laadoplossingen, duurzame energie-inkoop en intelligente energiesturing hebben de krachten gebundeld om vaart te maken in de energietransitie.

Groendussers zijn bevlogen en werken hard aan het verduurzamen van zakelijk Nederland. Maar daarnaast dagen we elkaar ook uit bij het darten en tafelvoetballen. Of we drinken we gezellig samen een biertje op de donderdagmiddagborrel.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een contract voor 40 uur per week;
 • Een salaris tussen de 3245 en 4930 afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een bedrijfsresultaat afhankelijke bonus van 1 maandsalaris;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een laptop & telefoonregeling;
 • Een NS Businesscard voor zakelijk gebruik;
 • De ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Een open en informele werksfeer.

Heb je interesse?

Wil jij als Senior Frontend developer deel uitmaken Groendus? Solliciteer vandaag nog!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met Douwe Schreuder via douweschreuder@groendus.nl


Solliciteer

Terug naar overzicht