Go green!

Ensure yourself of affordable and truly clean energy through our Energy Marketplace.

More information

€113,81€111,21€108,44€119,751 year5 years10 years15 yearsAverage pricesfor real-time simultanenity
465.470 kWh

Simultaneous green energy via our Energy Marketplace. Profit now!

Read more!

Software Developer

Samen met jou komen we tot een moderne en toekomstbestendige applicatie voor ons klantportaal. Een verse start voor verdere groei!


Groendus en jouw team

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!

Je werkt nauw samen met je teamgenoten, allemaal Backend- en Full-Stack-ontwikkelaars, waaronder één vrouw en zeven mannen. Daarnaast werk je samen met Product Owner ( de tweede vrouw in het productteam) en de Scrum Master. Wij spreken veel Nederlands, maar net zo goed Engels. Een klein deel van ons team is extern ingehuurd, maar goed geïntegreerd.Jouw Kennis en onze Arbeidsvoorwaarden

Je bent graag onderdeel van een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is met bijbehorende groeikansen en mogelijkheden om het verschil te maken. Daarnaast heb jij:

  • HBO-/WO-denkniveau met een technisch georiënteerde studie
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Jij bent thuis in C# en typescript. Liefst heb je ook ervaring met Testing/Q&A, BFF (e.g. GraphQL), continuous deployment and/or Azure cloud;
Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je staat je mannetje (of vrouwtje), maar staat tegelijk wel open voor andere ideeën.

Wat bieden we jou?

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Creative Valley, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou:

Daarnaast krijg je bij ons:

  • Salaris tussen €3.600- €4.490,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;

  • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;

  • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
  • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
  • pensioenregeling;
  • laptop & telefoonregeling;
  • NS Businesscard.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.


Solliciteer

Terug naar overzicht