Go green!

Ensure yourself of affordable and truly clean energy through our Energy Marketplace.

More information

€113,81€111,21€108,44€119,751 year5 years10 years15 yearsAverage pricesfor real-time simultanenity
465.470 kWh

Simultaneous green energy via our Energy Marketplace. Profit now!

Read more!

Stage Marketing & Communicatie

Gedurende je stage duik je diep in de wereld van Groendus en ons Marketing & Communicatie team, waarbij je leert over slimme e-mailmarketing-flows, pakkende copy en prachtige (online) campagnes.


Over de stage

Het is ons doel om zakelijk Nederland vertrouwd te maken met Groendus en al het moois dat we aanbieden. Dit realiseren we door middel van diverse campagnes, het verbeteren en actueel houden van de website, social-media posts, het organiseren van webinars, e-mailmarketing en nog veel meer.

Gedurende je stage duik je diep in de wereld van Groendus en ons Marketing & Communicatie team, waarbij je leert over de verschillende tools en werkzaamheden. Denk aan het bedenken van slimme e-mailmarketing-flows, pakkende copy en prachtige (online) campagnes.

We werken met verschillende tools zoals Active Campaign (voor e-mailmarketing), Outgrow (voor lead tools), Google Analytics, LinkedIn Campaign Manager, Google Ads, Adobe Photoshop/InDesign en meer. Als je deze tools nog niet kent, maak je geen zorgen! Tijdens je stage is er voldoende ruimte om je deze tools eigen te maken.

Een greep uit je werkzaamheden (in overleg)

 • Online advertising: opzetten, optimalisatie, evaluatie;
 • Active Campaign automatiseren en optimaliseren (E-mail marketing, listing);
 • Interne communicatie: beheer intranet, interne nieuwsbrieven, evenementen;
 • Google Analytics - dagelijks in de gaten houden en eventuele website verbeteringen doorvoeren;
 • LinkedIn – dagelijks in de gaten houden en meedenken over de contentkalender;
 • Ondersteuning tijdens webinars, seminars en zakelijke events;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief!😊Over Groendus

Bij Groendus zijn slimme meters, zonnepanelen, laadpalen en batterijen geen gewone apparaten. Ze zijn stuk voor stuk bouwstenen van het energiesysteem van de toekomst. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat bedrijven beschikken over de nieuwste apparatuur én slim energiemanagement, zodat ze optimaal duurzame energie kunnen opwekken en benutten. Bij Groendus noemen we dat slim, voordelig en vooral groen! 🌿💡


Over het team

Tijdens jouw stage maak je deel uit van het Marketing & Communicatie team van Groendus, een hecht team van 6 collega's. We werken slim, snel en vooral in een gezellige teamspirit. Hier is er volop ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën! Samen gaan we op ontdekkingsreis om te achterhalen wat jij graag wilt leren en waar je het meeste plezier in hebt. En laten we eerlijk zijn, op donderdag of vrijdag staat er altijd wel een drankje klaar om te proosten met het team en andere Groendus collega's! 🍻✨

Onze huidige stagiair Tijmen over zijn stage Beeld& Geluid:

“Je wordt erg vrij gelaten om te maken wat je wilt. Als jij je plek hebt gevonden in en om de eigen(!) studio van Groendus, zal je erachter komen hoe ontzettend leuk het is om bij zo’n energiek bedrijf te werken, en een bijdrage te leveren aan een groene toekomst. Het gemiddelde stagebedrijf is een Audio-Visueel bedrijf waarin je vaak een ondersteunende rol hebt. Hier bij Groendus is dat net wat anders. Je zit namelijk in het marketing team en bent dé expert die video’s maakt. In het begin is dat wel even wennen, maar al snel wordt het super leuk als je ervaart hoe het is om met ideeën te komen waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat. En geen zorgen, je directe collega’s in het team staan altijd voor je klaar!”


Wat neem je mee?

Jij bent creatief, gefocust op resultaten en een meester in organisatie. Initiatief nemen en verantwoordelijkheid voelen voor je werk zitten in jouw natuur. Verder breng je het volgende met je mee:
 • Bezig met een HBO- of WO- opleiding richting Marketing, Communicatie of Creative Business (liefst 3e jaars);

 • Affiniteit met duurzaamheid.

 • Breed geïnteresseerd in (online) marketing & communicatie en diverse (social) media;

 • Sociaal, enthousiast en leergierig;

 • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;


Wat bieden we jou?

We garanderen je een veelzijdige en leerzame stage met fijne collega’s waarbij je niet alleen meewerkt op Marketing & Communicatie, maar ook aan een toekomst met 100% duurzame energie. Dat geeft ons voldoening, jou vast ook. En eerlijk: je komt in een superleuk team te werken! Daarnaast:

 • Ontvang je € 470,- bruto stagevergoeding per maand;
 • Krijg je een mentor die jou op dagelijkse basis begeleidt;
 • Maak je deel uit van een ambitieus en jong team;
 • Werk je vanuit je ‘standplaats’ in hartje Utrecht, met het centraal station op nog geen 100 meter;
 • Gezellige domibo of vrijmibo borrels met je collega’s en mede stagiairs/werkstudenten.

Heb je interesse?

Wil jij deel uitmaken van het Marketing & Communicatie team van Groendus als Stagiair? Aarzel niet en reageer direct, we nemen spoedig contact met je op!

Voor eventuele vragen over deze stageplek, aarzel niet om contact op te nemen via marketing@groendus.nl. We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team! 🌱✨ of met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl


Solliciteer

Terug naar overzicht