Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Inspiratiesessie: De integrale energieoplossing

Integrale energieoplossing. Energiebedrijf 2.0. Flexibele assets. Allemaal mooie termen die belangrijk zijn voor organisaties die toekomstbestendig willen zijn en blijven. Maar wat houden ze precies in? En wat kun jij jouw klanten concreet adviseren als zij hun energiestromen willen verduurzamen? In deze sessie maak je uitgebreid kennis met alle Groendus producten en diensten. Ontdek hoe we elkaar kunnen aanvullen en hoe we samen bedrijven op weg naar 100% duurzame energie kunnen helpen!

Inspiratiesessie: De integrale energieoplossing
Gids jouw klanten naar de toekomst
Samen op weg naar schone en betaalbare energie

Als geen ander weet jij dat de ontwikkelingen in de energiemarkt razendsnel gaan. Dagelijks adviseer jij jouw klanten over hoe zij hun energiestromen zo groen, voordelig en slim mogelijk kunnen inrichten. En daarvoor heb jij natuurlijk diepgaande kennis nodig over het aanbod op de markt.

Tijdens deze kennissessie duiken we dieper in de Groendus visie op het energiesysteem van de toekomst. Maar we gaan ook concreet aan de slag en zoomen in op het Groendus portfolio. Je leert alle ins & outs van onze producten en diensten. En je begrijpt hoe deze samenhangen.

Aan het eind van deze kennissessie is het voor jou helemaal helder wat jij samen met Groendus voor jouw klanten kan betekenen. En je gaat naar huis met gedegen kennis over de diensten en producten Groendus. Hiermee kun jij op jouw beurt jouw klanten weer van het beste advies voorzien en hen nog beter helpen in hun reis naar duurzame energie.

Interessant, ik meld me aan!

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Datum: 22 november 2023
Voor wie
: Groendus partners en energie-adviseurs
Inloop:
13.00 - 13.30
Inspiratiesessie:
13.30 - 16.45
Borrel:
16.45 - 17.45
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Ik wil me aanmelden!

Kennisblokken

In één middag zetten we de Groendus visie uiteen en verdiep je je in de verschillende Groendus producten. CCO Bart Rootliep gidst je eerst door onze kijk op het energiesysteem van de toekomst. Daarna neemt Partnermanager Kirsten Barnhoorn je mee in onze visie op partnerships. Hoe willen wij graag met partners samenwerken en waar kunnen we elkaar het best in aanvullen? Vervolgens komen onze 4 belangrijkste proposities in heldere pitches aan bod. We zoomen in op:

- Opwekken & opslaan,

- Slimme laadoplossingen

- Energiesturing

- Energie-inkoop


In de tweede helft van de middag gaan we uiteen in verschillende break-out sessies. Je krijgt dan de kans om de kennishouders van de verschillende onderwerpen het hemd van het lijf te vragen.

Blok 1: Opwekken en opslaan

Het zelf opwekken van energie is een belangrijke verduurzamingsstap voor jouw klanten. Maar een zonnecentrale kan tegenwoordig bijna niet meer zonder de combinatie met andere duurzame assets, zoals batterijen en energiesturing. Verdiep je samen met Mark Bouwman in alles wat er nodig is voor het optimaal opwekken en benutten van duurzame energie.

  Blok 2: Slimme laadoplossingen

  Slimme laadoplossingen gaan veel verder dan alleen het elektrificeren van je wagenpark. Ze vormen een essentieel onderdeel van een duurzame energiehuishouding van bedrijven. Lucien Joppe legt uit wat de slimme laadoplossingen van Groendus precies inhouden en hoe je jouw klant al met één slimme laadpaal duurzaam op weg helpt

   Blok 3: Energiesturing

   In het toekomstige energiesysteem wordt flexibiliteit het uitgangspunt. En die toekomst begint nú. Want ook vandaag kunnen bedrijven hun energieverbruik al gaan afstemmen op de beschikbaarheid van groene en goedkope energie. Het Groendus EMS helpt hen daarbij. Hoe bedrijven het EMS precies kunnen inzetten? En hoe jij hen daarin kan adviseren? Daar kom je achter in gesprek met Louis Custers.

    Blok 4: Energie-inkoop

    Goed doordachte energie-inkoopstrategieën hebben een grote invloed op het concurrerend vermogen van bedrijven. Zaak dus om energie-inkoop goed in te richten. Via de Groendus Energiemarktplaats kun je voor jouw klanten rechtstreekse inkoopafspraken maken met duurzame opwekkers. En de eventuele overschotten van zelfopgewekte stroom verdelen over hun andere locaties of verkopen aan andere afnemers. You Jong Chow toont je hoe de Energiemarktplaats precies werkt.

     Host: Kirsten Barnhoorn

     Kirsten’s drive om het verschil te maken werkt aanstekelijk. Ze gelooft in de kracht van bedrijven om verandering in gang te zetten. In 2014 maakte zij de overstap naar de energiesector. Bij Eneco lag haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, kon ze zich volledig storten op de verduurzaming van zakelijk Nederland. Inmiddels vervult Kirsten verschillende rollen binnen Groendus, waaronder die van Partnermanager. Kirsten is de aangewezen persoon om een energieke sessie te verzorgen. Heb je voorafgaand aan de sessie alvast vragen? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres!

     Contact met Kirsten

     Host: Kirsten Barnhoorn

     Beeldimpressie vorige inspiratiesessies

     We organiseren ongeveer 5 keer per jaar een inspiratiesessie. Ontmoeten we elkaar bij de volgende?