Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Meetdiensten

Betrouwbare en stabiele meetgegevens vormen de basis van een toekomstbestendige energiehuishouding. Jouw meetinrichting doet er dus toe. Als zakelijk energieverbruiker heb je bovendien een wettelijke meetverantwoordelijkheid. Het Meetbedrijf van Groendus neemt dit voor je uit handen. Samen maken we van deze verplichting een duurzame kans.

Meetdiensten
99,2%
Datakwaliteit
150K
Meetpunten
8,1
Klanttevredenheid
Het Meetbedrijf
Maak kennis met
Het Meetbedrijf

Inzicht vanuit betrouwbare verbruiksdata is essentieel voor een duurzame en betaalbare energiestrategie. Groendus heeft daarom een eigen meetverantwoordelijke in huis: Het Meetbedrijf. Hier komen alle Groendus Meetdiensten samen. Dagelijks lezen wij meer dan 150.000 meetpunten uit. Daarmee helpen we onze klanten energie en geld te besparen.

Meer weten over onze meetdiensten? Lees verder of neem een kijkje op de website van Het Meetbedrijf.

www.hetmeetbedrijf.nl

Tussenmeters van Het Meetbedrijf

Onze collega Loek legt uit waarom het plaatsen van tussenmeters achter je hoofdmeter een goede (en eenvoudige) oplossing is om energie en kosten te besparen.

Bekijk de video hieronder en klik hier om meer te weten te komen over tussenmeters van Het Meetbedrijf.

Slimme meters en meetdiensten, tegen lagere kosten
Slimme meters
Betrouwbare metingen

We bieden slimme meters die zorgen voor betrouwbare meetgegevens. Deze meetgegevens vormen een belangrijke basis om concrete besparingsmogelijkheden in kaart te brengen. Wij meten jouw energieverbruik nauwkeurig en delen de informatie met jullie netbeheerder. Zo betaal je alleen voor de energie die je daadwerkelijk gebruikt

Breed aanbod van meters
De juiste meters voor jouw situatie

We leveren een breed aanbod aan meters: van hoofdmeters tot onder- en tussenmeters en voor elektriciteit. Wek je zelf energie op met zonnepanelen? Dan plaatsen we een brutoproductiemeter. Zo weet je precies hoeveel stroom je produceert.

Verbruik per locatie
Tussenmeters voor meer inzicht

Wil je het energieverbruik per locatie of zelfs per ruimte inzichtelijk maken? Dan zijn onze tussenmeters de oplossing. Zowel voor elektriciteit als voor gas.

Meetdata direct in Mijn.Groendus
Alles op één plek

De geregistreerde meetdata komen, net als al je overige Groendus producten en diensten, terecht in Mijn.Groendus. Dat is jouw persoonlijke online omgeving waarin je een overzicht van de verbruikte stroom vindt. Je kunt jouw verbruik tot in detail analyseren en daarmee besparingskansen in kaart brengen.

Meetdata direct in Mijn.Groendus
Meer over Mijn.Groendus
Een betrouwbare partner
Solide en stabiel

Wij zijn ervan overtuigd dat je recht hebt op je eigen verbruiksdata. En dat deze gebaseerd moeten zijn op betrouwbare, stabiele meetgegevens. Dat is de basis van een toekomstbestendige energiehuishouding.

Het Meetbedrijf verzorgt de meetdiensten zoals de Autoriteit Consument & Markt deze wettelijke verplichting heeft vastgesteld in de "Meetcode". Het Meetbedrijf is ISO gecertificeerd en geaccrediteerd door TenneT.

Het Meetbedrijf: een goede zet
Samen op weg naar 100% schone energie

Je zet een mooie, duurzame stap met onze meetdiensten van Het Meetbedrijf:

  • - Je bent gegarandeerd voordelig uit
  • - Je krijgt gedetailleerde, betrouwbare verbruiksdata.
  • - Je hebt geen omkijken naar het onderhoud van jullie meetinrichting.
  • - Je kunt snel en persoonlijk met al je vragen bij ons gedreven team terecht.
  • - Het Meetbedrijf regelt een eenvoudige overstap en ontzorgt je van A-Z. Je kunt doorwerken tijdens de installatie van de meters; de stroom hoeft er niet van af.
Slimme meters en meetdiensten, tegen lagere kosten

Met meetdiensten van Het Meetbedrijf krijg je een snellere service, meer inzicht en lagere kosten. We leveren een breed aanbod van hoofd-, onder- en tussenmeters. Voor elektriciteit en méér.

Offerte aanvragen bij Het Meetbedrijf

Benieuwd naar de beste aanpak voor jouw organisatie?

Ik praat je graag bij over de mogelijkheden van onze meetdiensten. Samen ontwerpen we de beste aanpak voor jouw situatie. Laat vooral weten wanneer het uitkomt, dan neem ik contact met je op!

Annemiek Westerveld - Groendus Meetdiensten

Contact opnemen

Benieuwd naar de beste aanpak voor jouw organisatie?
Neem gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee!