Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Slimme laadoplossingen

Met Groendus Laden ben jij verzekerd van slimme en toekomstbestendige laadpalen. Van installatie tot service: wij maken het je makkelijk. En met onze slimme software laad je ook nog eens op de voordeligste momenten. Voortaan stuur jij jouw werknemers, bezoekers en leveranciers dus duurzaam opgeladen op pad. Ben je op zoek naar de beste laadoplossing voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!

Slimme laadoplossingen
Slim en toekomstbestendig
Jouw laadpunten passen in het nieuwe energiesysteem

Een complete oplossing
Elektrische auto’s gaan als warme broodjes over de toonbank. En we hebben geen glazen bol nodig om te weten dat die trend de komende jaren flink doorzet. Bij Groendus regel je slimme laadoplossingen voor jouw bedrijf. We zorgen dat jij elektrisch laden voor jouw medewerkers makkelijk maakt. Dat je jouw bezoekers een gastvrije ontvangst geeft. En dat je grip houdt op laadkosten.

Jouw laadpalen, jouw opbrengst
Je laadpalen zelf beheren was nog nooit zo simpel. In het Groendus Laden platform stel je zelf jouw laadtarieven in. Zo bepaal jij of en hoeveel geld iedere laadsessie je oplevert. Ook kun je al jullie laadsessies en -kosten inzien. En we regelen maandelijks de financiële afhandeling. Met 2 laadbeurten per dag maak je al winst op jouw laadpaal. Zo verdien jij jouw duurzame investering snel terug.

Sturen op voordeel
Dankzij onze slimme software, laad je op de beste momenten. Als je zelf energie opwekt bijvoorbeeld. Of als de energieprijzen laag zijn. Je benut daarmee groene energie beter en je helpt de balans op het net te bewaren. Het is bovendien nog voordeliger ook. Kortom: met Groendus Laden ben jij voorgesorteerd op een groene toekomst!

Laadpaal aanvragen

Klaar voor de toekomst

Groendus Laden in vijf voordelen

Met de laadoplossingen van Groendus draag je bij aan een duurzame toekomst. Dit is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor je bedrijf. Bovendien ben je als bedrijf met meer dan 20 parkeerplaatsen vanaf 2025 verplicht om laadpalen te hebben. Groendus zorgt voor een totaaloplossing die naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

 • Compleet en eenvoudig
  Of het nu gaat om een laadplein bij jou op de zaak of om laadpalen bij jouw medewerkers thuis: we ontzorgen je in alles. Van installatie tot service.

 • Inzicht
  Via onze online omgeving heb je 24/7 inzicht in alle laadpalen bij je op de zaak. Op één plek vind je een compleet overzicht van jullie laadpalen en bijbehorende transacties.

 • Laadpalen beheren
  Bepaal je eigen laadtarieven. Voeg zelf laadpassen toe. En stel laadpunten open voor bezoekers. Onze portal geeft je de regie in eigen handen.

 • Slim en voordelig
  Dankzij onze slimme software kun je op de beste momenten laden. Als je zelf energie opwekt bijvoorbeeld. Of als de energieprijzen laag zijn. Dat is slim, duurzaam én voordelig.
 • Integrale oplossing
  Groendus laadpalen zijn volledig te integreren met al je andere verduurzamingsoplossingen, zoals een zonnedak, duurzame energie-inkoop of energiesturing. Daarmee ben je helemaal futureproof!

Van installatie tot service

Bij Groendus krijg je een compleet pakket:

De laadpalenDe installatieDe maandelijkse hosting & service

De kosten voor laadpalen en installatie variëren per locatie, dit is altijd maatwerk. We inventariseren graag al jouw wensen en maken een passende offerte. Daarnaast kies je uit één van onze twee abonnementen:

Hosting

€12 p.m. ex. BTW

per dubbel laadpunt (2 sockets)

* Maandelijkse financiële afhandeling van de laadtransacties
* Groendus online omgeving om je laadpalen te beheren
* Telefonische & online ondersteuning

Full service

€20 p.m. ex. BTW

* Maandelijkse financiële afhandeling van de laadtransacties
* Groendus online omgeving om je laadpalen te beheren
* Telefonische & online ondersteuning
* Reparatie en storing service inbegrepen op locatie

Sturen op voordeel
Duurzaam opgeladen op pad
Sturen op voordeel
Slim en duurzaam laden

Als de zon schijnt of de wind hard waait, is er groene energie in overvloed. Met Slim Laden benut je je deze momenten maximaal. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog goedkoper ook. Ons slimme algoritme zorgt dat je op de goedkoopste en groenste uren kunt laden. Dit betekent dat je werknemers standaard duurzaam opgeladen op pad gaan.

Een zonnig rendement

Heb jij een zonnecentrale op je dak liggen? Dan is Slim Laden de perfecte aanvulling. Je maakt daarmee optimaal gebruik van zelfopgewekte groene stroom. Hoe meer stroom je rechtstreeks verbruikt, hoe lucratiever je zonnecentrale. Bovendien voorkom je kosten voor teruglevering aan het net. In plaats van terug te leveren aan het net, laad je de auto’s van je werknemers slim op zonnige uren. Zo is je energieverbruik een stuk duurzamer, goedkoper en voorspelbaarder.

Dat wil ik!

Dag en nacht zorgeloos laden
De Groendus aanpak

Wil je laadpalen op jouw parkeerterrein? Dan inventariseren we eerst al jouw wensen. We maken vervolgens een passende offerte. Zodra je akkoord bent, gaan we aan de slag. We blijven betrokken, ook na de plaatsing. Dat is nog eens zorgeloos laden!

Klinkt goed, ik wil contact

We maken het je graag makkelijk
Eenvoudig online beheer
We maken het je graag makkelijk

Onze online omgeving maakt het je makkelijk. Stel eenvoudig laadtarieven in. Voeg laadpassen van jouw medewerkers toe zodat ze goedkoop of gratis kunnen laden. En bekijk alle laadsessies. Alle financiële administratie vind je op één plek terug. Lekker gebruiksvriendelijk. Kom je ergens niet uit? Dan staat ons serviceteam voor je klaar!

Nieuw!
Laadoplossing voor autodealers en leasemaatschappijen

Voor leasemaatschappijen (zoals Leaseplan Nederland) en autodealers (zoals Zeeuw & Zeeuw) verzorgt Groendus nu ook laadpalen bij de zakelijke rijders thuis. Zij kunnen zelf hun laadpaal samenstellen en bijvoorbeeld kiezen uit een staande laadpaal of een wandlader. Via onze app kunnen zij hun auto’s op de slimste en meest duurzame momenten opladen. De zakelijke klanten kunnen de laadkosten van het thuisladen automatisch verrekenen via de werkgever.

Meer weten? Neem contact op.