Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Slimme laadoplossingen

Samen zorgen we ervoor dat jouw werknemers, bezoekers en leveranciers voortaan altijd opgeladen de weg op gaan. Zoek je de beste laadoplossing voor jouw bedrijf? Vraag nu vrijblijvend een offerte op maat aan!

Slimme laadoplossingen
Slim en toekomstbestendig
Jouw laadpunten passen in het nieuwe energiesysteem

Een complete oplossing
Elektrische auto’s gaan als warme broodjes over de toonbank. En we hebben geen glazen bol nodig om te weten dat die trend de komende jaren flink doorzet. Bij Groendus regel je slimme laadoplossingen voor jouw bedrijf. We zorgen dat jij elektrisch laden voor jouw medewerkers makkelijk maakt. Dat je jouw bezoekers een gastvrije ontvangst geeft. En dat je grip houdt op laadkosten.

Jouw laadpalen, jouw opbrengst
Je laadpalen zelf beheren was nog nooit zo simpel. In de Groendus Laden portal stel je zelf jouw laadtarieven in. Zo bepaal jij of en hoeveel geld iedere laadsessie je oplevert. Ook kun je al jullie laadsessies en -kosten inzien. En we regelen maandelijks de financiële afhandeling. Met 2 laadbeurten per dag maak je al winst op jouw laadpaal. Zo verdien jij jouw duurzame investering snel terug.

Sturen op voordeel
Dankzij onze slimme software voor bedrijfslocaties, laad je op de beste momenten. Als je zelf energie opwekt bijvoorbeeld. Of als de energieprijzen laag zijn. Je benut daarmee groene energie beter en je helpt de balans op het net te bewaren. Het is bovendien nog voordeliger ook. Kortom: met Groendus Laden ben jij voorgesorteerd op een groene toekomst!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Groendus Laden in vijf voordelen
Compleet en eenvoudig
Ontzorging van A tot Z

Of het nu gaat om een laadplein bij jou op de zaak of om laadpalen bij jouw medewerkers thuis: van de installatie tot de service, wij regelen alles!

Inzicht en service
Altijd en overal toegang

De Groendus online laden portal maakt het je makkelijk. Stel eenvoudig laadtarieven in. Voeg laadpassen van jouw medewerkers toe zodat ze goedkoop of gratis kunnen laden. En bekijk alle laadsessies. Alle financiële administratie vind je op één plek terug. Lekker gebruiksvriendelijk. Kom je ergens niet uit? Dan staat ons team voor je klaar!

Slim en voordelig
Efficiënt en duurzaam laden

Dankzij onze slimme software kun je op de beste momenten laden, bijvoorbeeld wanneer je zelf energie opwekt of als de energieprijzen laag zijn. Dat is slim, duurzaam én voordelig.

Hoe werkt Slim Laden?
Breed aanbod AC- en DC-laders
Oplossingen op maat

Met een breed scala aan AC- en DC-laders stemmen we onze laadoplossingen perfect af op jouw bedrijfsvoering. We onderzoeken welke laadpalen geschikt zijn voor jouw bedrijf aan de hand van jullie activiteiten en laadbehoeftes.

Vertel me meer over DC-laden
Integrale energieoplossing
Volledig futureproof

Onze laadpalen zijn volledig te integreren met al je andere Groendus verduurzamingsoplossingen, zoals een zonnedak, duurzame energie-inkoop of energiesturing. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Groendus Laden in vijf voordelen

Met de laadoplossingen van Groendus draag je bij aan een duurzame toekomst. Dit is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor je bedrijf.

Bovendien ben je als bedrijf met meer dan 20 parkeerplaatsen vanaf 2025 verplicht om laadpalen te hebben. Groendus zorgt voor een totaaloplossing die naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Van installatie tot service

Bij Groendus krijg je een compleet pakket:

De laadpalenDe installatieDe maandelijkse hosting & service

De kosten voor laadpalen en installatie variëren per locatie, dit is altijd maatwerk. We inventariseren graag al jouw wensen en maken een passende offerte. Daarnaast kies je uit één van onze twee abonnementen:

Hosting

€12 p.m. ex. BTW

per dubbel laadpunt (2 sockets)

* Automatische maandelijkse financiële afhandeling van de laadtransacties
* Groendus online laden portal om je laadpalen te beheren
* Software updates & storingen verhelpen op afstand

Full service

€20 p.m. ex. BTW

per dubbel laadpunt (2 sockets)

* Automatische maandelijkse financiële afhandeling van de laadtransacties
* Groendus online laden portal om je laadpalen te beheren
* Software updates & storingen verhelpen op afstand
* Reparatie en storing service op locatie inbegrepen

Thuisladen
Laadoplossing voor autodealers en leasemaatschappijen

Voor leasemaatschappijen en autodealers verzorgt Groendus laadpalen bij zakelijke rijders thuis. Zij kunnen zelf hun laadpaal samenstellen en bijvoorbeeld kiezen uit een staande laadpaal of een wandlader. Via onze app kunnen zij hun auto’s op de slimste en meest duurzame momenten opladen. De laadkosten van het thuisladen verrekenen we automatisch via de werkgever.

We installeren meer dan 5000 laders per jaar bij onder andere Ayvens (voorheen Leaseplan), Athlon en Promobility.

Meer weten? Neem contact op.