Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

940.880 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Laadpalen en laadoplossingen

Elektrische auto’s gaan als warme broodjes over de toonbank. En we hebben geen glazen bol nodig om te weten dat die trend de komende jaren flink doorzet. Groendus heeft ook jouw slimme en toekomstbestendige laadoplossing in huis. Dat is duurzaam, financieel interessant en het maakt je aantrekkelijk voor je werknemers, bezoekers en leveranciers.

Laadpalen en laadoplossingen
Jouw laadpunten passen in het nieuwe energiesysteem
Slim en toekomstbestendig

Bij Groendus huur je een laadpaal of laadplein tegen een gunstig all-in maandtarief. Of je kiest voor kopen en investeert dan zelf in de aanschaf. In beide gevallen word je volledig ontzorgd.

De techniek rondom elektrisch laden ontwikkelt zich razendsnel. Laadpalen worden steeds slimmer en passen het laden aan op omstandigheden. Met innovatieve technologie kan je op de beste momenten laden: als je zelf energie opwekt en als de energieprijzen laag zijn. Daarmee benut je groene energie optimaal, help je de balans op het net te bewaren en ben je bovendien voordeliger uit! Met onze geavanceerde laadpalen ben je de komende 10 jaar verzekerd van toekomstbestendige laadpalen.

Bovendien kunnen wij deze laadpalen integreren met andere verduurzamingsoplossingen, zoals een zonnecarport of zonnedak. Dan ben je helemaal futureproof!

Laadpaal aanvragen

Waarom kies je voor Groendus Laden?

De voordelen

Met de laadoplossingen van Groendus draag je bij aan een duurzame toekomst. Dit is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor je bedrijf. Bovendien ben je vanaf 2025 verplicht om laadpalen te hebben. Groendus zorgt voor een totaaloplossing die naadloos aansluit bij jouw business. Bij jou op de zaak én bij je werknemers thuis.

 • Kwaliteit en garantie
  Onze geavanceerde laadpalen zijn van A-kwaliteit en technisch hoogstaand. Daarmee ben je minimaal 10 jaar zorgeloos en verzekerd.

 • Toekomstbestendig
  Groendus laadpalen faciliteren de laatste technieken zoals load balancing. Daarbij voldoe je met laadpalen aan (toekomstige) verplichtingen. Nu al moeten bedrijven bij renovatie of nieuwbouw 1 laadpaal per 10 parkeerplekken realiseren. Vanaf 2025 zijn ook bestaande bedrijven verplicht om minimaal 1 laadpaal per 20 parkeerplekken te hebben.

 • Integratie
  Groendus laadpalen zijn volledig te integreren met al je andere verduurzamingsoplossingen, zoals een zonnecarport of zonnedak. Dan ben je helemaal futureproof!

 • Inzicht
  Via onze online portal heb je 24/7 inzicht in alle laadpalen bij je op de zaak en die bij je werknemers thuis. Op één plek vind je een compleet overzicht van jullie laadpalen en bijbehorende transacties.

 • Eigen laaddruppels
  Een laadpas met eigen logo voor je werknemers is zo geregeld. Onze laadpassen komen in de vorm van een druppel die je eenvoudig aan je sleutelhanger hangt. Laden maar!

 • Opgeladen op pad
  Met Groendus laadoplossingen stuur jij jouw werknemers, bezoekers en leveranciers voortaan altijd opgeladen op pad.
Dag en nacht zorgeloos laden
De Groendus aanpak

Wil je laadpalen op jouw parkeerterrein? Dan inventariseren we eerst al jouw wensen. We maken vervolgens een passende offerte. Zodra je akkoord bent, gaan we aan de slag. We blijven betrokken, ook na de plaatsing. Onze storingsdienst staat dag en nacht klaar. Dat is nog eens zorgeloos laden!

Klinkt goed, ik wil contact

We maken het je graag makkelijk
Eenvoudig online beheer
We maken het je graag makkelijk

Onze online omgeving maakt het je makkelijk. Stel eenvoudig laadtarieven in, voeg laadpassen van jouw medewerkers toe en bekijk alle laadsessies. Alle financiële administratie vind je op één plek terug. Lekker gebruiksvriendelijk. Kom je ergens niet uit? Dan staat ons serviceteam voor je klaar!

Nieuw!
Laadoplossing voor autodealers en leasemaatschappijen

Voor leasemaatschappijen (zoals Leaseplan Nederland) en autodealers (zoals Zeeuw & Zeeuw) verzorgt Groendus nu ook laadpalen bij de zakelijke rijders thuis. Zij kunnen zelf hun laadpaal samenstellen en bijvoorbeeld kiezen uit een staande laadpaal of een wandlader. Via onze app kunnen zij hun auto’s op de slimste en meest duurzame momenten opladen. De zakelijke klanten kunnen de laadkosten van het thuisladen automatisch verrekenen via de werkgever.

Meer weten? Neem contact op.