Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Inspiratiesessie: Slim energie inkopen

De energiemarkt staat op zijn kop. Het ene moment zijn de prijzen torenhoog, het volgende moment zijn ze negatief. Hoe ga je als bedrijf slim om met deze grillige markt? In deze inspiratiesessie krijg je handvatten om van energie-inkoop een kans te maken.

Inspiratiesessie: Slim energie inkopen
Slim energie inkopen
Een kans voor je bedrijfsbegroting én de energietransitie

Energie. Voorheen vaak een sluimerpost op de begroting. Tegenwoordig een strategisch onderdeel van de bedrijfsvoering. Sterker nog: goed energiemanagement en slimme inkoopstrategieën hebben inmiddels een grote invloed op het concurrerend vermogen van bedrijven. En die invloed wordt alleen maar groter. Hoe ga je hier slim mee om?

Slim, groen en voordelig
Drie sprekers nemen je mee in de wereld van energie-inkoop. Vanuit Deloitte deelt energiemarkt-kenner Oscar Kraan de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Frank Schoenmakers deelt hoe hij slim en groen de windenergie van De Windvogels verkoopt, én hoe jij daar gebruik van kan maken. En Matthijs Nijpels (Directeur van de Groendus Energiemarktplaats) neemt je mee in de wereld van slimme en duurzame inkoopstrategieën.

Aan het eind van deze inspiratiesessie weet je wat er speelt op de energiemarkt en hoe je strategisch voorsorteert op de toekomst. Je gaat naar huis met kennis over slimme inkoopstrategieën, en wie weet met een dosis windenergie voor jouw bedrijf. Je weet hoe je grip kunt houden op je energiekosten en tegelijkertijd écht groen inkoopt.

Interessant, ik meld me aan!

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Datum: 9 oktober 2023
Inloop: 13.30 - 14.00
Inspiratiesessie:
14.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30

Voor wie: iedereen die verantwoordelijk is voor energie-inkoop en/of duurzaamheid (middelgrote en grote bedrijven)
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht

Ik ben erbij!

Aan het woord
Dit zijn de sprekers op 9 oktober
Oscar Kraan - Manager Energy Strategy Deloitte
Oscar Kraan - Manager Energy Strategy Deloitte

Oscar houdt zich dagelijks bezig met de toekomst van de energiemarkt. Vanuit Deloitte helpt hij klanten te navigeren naar het toekomstige energiesysteem. Dat doet hij met een PhD over de energietransitie op zak. Aan de Universiteit Leiden modelleerde hij de effecten van verschillende scenario’s voor toekomstige energiestrategieën. Met andere woorden: Oscar kan de toekomst min of meer voorspellen.

Tijdens de sessie neemt hij ons mee in de trends en ontwikkelingen die hij ziet in de energiemarkt. Daarbij zoomt hij in op het strategisch inzetten van energie-inkoop.

Frank Schoenmakers - Bestuurder van De Windvogel
Frank Schoenmakers - Bestuurder van De Windvogel

Frank Schoenmakers is bestuurder van De Windvogel. Een collectief dat met particulier geld windmolens realiseert in Nederland. Veel van de opgewekte windenergie verkopen zij aan deelnemers van de Energiemarktplaats.

Met meer dan drie decennia aan ervaring op het snijvlak van IT en Energie weet Frank waar hij het over heeft. Frank deelt in zijn presentatie wat De Windvogel heeft doen besluiten om in te stappen op de Energiemarktplaats. En met nog flink wat windenergie in de aanbieding kan hij wellicht van betekenis zijn voor de bezoekers van de inspiratiesessie...

Matthijs Nijpels - Directeur Groendus Energiemarktplaats
Matthijs Nijpels - Directeur Groendus Energiemarktplaats

Matthijs Nijpels stond aan de wieg van de EPEX, de dagmarkt voor elektriciteit. Begin 2022 sprong hij over naar Groendus om verder te werken aan de energiemarkt van de toekomst. Hij weet als geen ander wat er nodig is voor een groene en slimme inkoopstrategie.

Matthijs laat tijdens deze sessie zien hoe je duurzame energie-inkoop lucratief inzet. Zijn tips & tricks zorgen ervoor dat energie-inkoop een kans voor jouw bedrijfsbegroting wordt.

Host: Kirsten Barnhoorn

Kirsten’s drive om het verschil te maken werkt aanstekelijk. Ze gelooft in de kracht van bedrijven om verandering in gang te zetten. In 2014 deed zij haar intrede in de energiesector. Bij Eneco lag haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, kon ze zich volledig storten op de verduurzaming van zakelijk Nederland. Inmiddels vervult Kirsten verschillende rollen binnen Groendus, waaronder die van Partnermanager. Kirsten is de aangewezen persoon om een energieke sessie te verzorgen. Heb je voorafgaand aan de sessie alvast vragen? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres!

Contact met Kirsten

Host: Kirsten Barnhoorn