Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Havenbedrijf Rotterdam

Het Havenbedrijf van Rotterdam heeft ervoor gekozen om in zee te gaan met Groendus. Een samenwerking die het begrip duurzaam tweevoudig omvat. Enerzijds vanwege de verduurzaming van het bedrijf door middel van zonnepanelen én anderzijds vanwege een duurzame samenwerking met Groendus. Samen kijken we vooruit naar een groenere wereld.

Samen naar een duurzamere toekomst
Klantverhaal
Samen naar een duurzamere toekomst


Het Havenbedrijf verduurzaamt samen met ons met zonne-energie. Het Havenbedrijf investeert met behulp van eerder toegekende SDE subsidie in zonnecentrales op meerdere panden die ze in beheer hebben. We onderzoeken welke daken geschikt zijn en plaatsen ook al volop zonnepanelen. Voor de aankomende ronde wil het Havenbedrijf samen met ons weer nieuwe subsidies aanvragen om nog meer daken te voorzien van panelen.

In de video die het Havenbedrijf maakte vertelt onze collega Mark Bouwman over de prettige samenwerking. Als je goed oplet zie je ook onze projectontwikkelaars Auke Laarmans & Marc van Leeuwen schitteren.

Met onze Energiemarktplaats zorgen we voor een lokale koppeling tussen productie en afname van de energie. Het Havenbedrijf gebruikt een deel van de groene energie zelf. Ook huurders van panden hebben de mogelijkheid om de energie die op hun eigen dak wordt opgewekt via onze marktplaats af te nemen. Zo ook de Stadshaven Brouwerij, waar je binnenkort een duurzamer gebrouwen biertje drinkt!

Dé plek waar vraag & aanbod bij elkaar komt

Neem ook eens een kijkje op onze Energiemarktplaats

Lokaal en duurzaam. Dus écht schoon inkopen.

Koop of verkoop duurzaam opgewekte stroom in jouw regio. Afgestemd op je verbuik. Zo innoveren we de energiemarkt naar écht duurzaam, met een slimme business case.

Meer over de Energiemarktplaats

Vrijblijvend rondkijken?

Benieuwd hoe de Groendus Energiemarktplaats er in de praktijk uit ziet? Je kunt vrijblijvend rondkijken, het aanbod verkennen en ervaren hoe het werkt. Deelnemen is kosteloos. Je betaalt pas een bijdrage aan de marktplaats als een duurzame producent aan jouw organisatie gaat leveren.

Notificatie bij aanbod in jouw buurt?
Maak een account aan en ontvang direct notificaties als er nieuwe duurzame energieproducenten in jouw regio bijkomen.

Vrijblijvend account aanmaken
Vul het formulier in, dan maken we vrijblijvend een account voor je aan waarmee je de Energiemarktplaats zélf kunt verkennen.

Ik wil een account

Met een account voor de Groendus Energiemarktplaats kun je vrijblijvend rondkijken, het aanbod ontdekken en ervaren hoe het werkt.

Marketing door
Liever even bellen?

“Ik praat je graag bij over de kansen van onze Energiemarktplaats en hoe je hiermee jouw duurzame ambities kunt waarmaken. Laat weten wanneer het je uitkomt, dan bellen we, of kom ik bij je langs.”

Kirsten Barnhoorn - Director Key Accounts

Plan een afspraak

Liever even bellen?