SDE++ dakscan: Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen?

Vul je adres in en je ziet direct welk deel van je dakoppervlakte geschikt is en hoe sterk de zoninstraling op je dak is. Op basis van deze scan sturen we je vervolgens een advies op maat. Daarmee kom je erachter of je in aanmerking komt voor SDE++ subsidie en welke voordelen zonnepanelen jou opleveren. Het invullen is vrijblijvend en duurt slechts 2 minuten.Zo zien zonnepanelen op jouw dak eruit!

Je ziet hiernaast twee afbeeldingen. Op de eerste afbeelding zie je hoeveel ruimte er op jouw dak beschikbaar is; er is ruimte voor zonnepanelen op de geel ingekleurde dakdelen. Op de tweede afbeelding zie je de zoninstraling op het dak; hoe donkerder de kleur hoe sterker de zoninstraling. Rechtsonderin staan jouw bruto dakoppervlaktes beschreven. Door deze gegevens goed te analyseren, weten we precies hoe rendabel het is om zonnepanelen op je dak te realiseren.

Is dit niet jouw dak? Ga terug en controleer of je het juiste adres hebt ingevuld.

Advies op maat

We gaven je met voorgaande afbeeldingen een aardig beeld van hoeveel dakoppervlak je beschikbaar hebt voor zonnepanelen en hoe sterk de zoninstraling op je dak is.

Nu wordt het interessant!
Door deze gegevens goed te analyseren, weten we precies hoe rendabel het is om zonnepanelen op jouw dak te realiseren. Daarbij geven we je de keuze uit verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld een eigen zonnecentrale kopen. Of we huren jouw dak, zodat je zonder eigen investering kunt verduurzamen.

Vrijblijvend advies:
Ben je benieuwd naar jouw opties, wat een zonneproject je mogelijk oplevert en of je in aanmerking komt voor SDE++ subsidie? Vul je gegevens in en ontvang je binnen 5 werkdagen vrijblijvend advies!

Ik geef toestemming aan Groendus mijn gegevens op te slaan en te verwerken en ga akkoord met de algemene voorwaarden.*