Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Maak kennis met onze klanten

Groendus is de alles-in-één energiepartner voor heel zakelijk Nederland

Al meer dan 5.000 organisaties in diverse sectoren zijn samen met ons op weg naar 100% schone energie. Of je nu ondernemer bent, werkt bij de overheid of bij een instelling: we helpen ook jou graag op weg. Doe je mee?

Gemeente Bloemendaal
Groendus heeft een parkeerterrein van de Gemeente Bloemendaal overdekt met zonnepanelen. De zonnecarport bestaat uit 5.000 zonnepanelen. Er zijn 30 laadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s.
 • Opwekken
Lees verhaal
Gemeente Barendrecht
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan Zonneveld de Punt in Barendrecht. De bouwfase is afgerond en het zonneveld is klaar voor gebruik. In totaal wekt het zonnepark met 5.538 zonnepanelen jaarlijks 2.900 MWh groene stroom op.
 • Opwekken
Lees verhaal
Havenbedrijf Rotterdam
Het Havenbedrijf verduurzaamt samen met ons met zonne-energie. Het Havenbedrijf investeert met behulp van toegekende SDE subsidies in zonnecentrales op meerdere panden die ze in beheer hebben.
 • Opwekken
 • Duurzaam inkopen
Lees verhaal
Noord-Hollandse gemeenten
Noord-Hollandse Gemeenten
 • Duurzaam inkopen
Lees verhaal
Gemeente Berg en Dal
Groendus helpt de gemeente Berg en Dal om haar ondernemers te stimuleren om te verduurzamen. We gaven een seminar en bieden verschillende energiescans aan. Vervolgens helpen we met het realiseren van de plannen!
  Lees verhaal
  Gemeente Amersfoort
  Groendus helpt de gemeente Amersfoort om haar ondernemers te stimuleren om te verduurzamen. We gaven een webinar en bieden verschillende energiescans aan. Vervolgens helpen we met het realiseren van de plannen!
   Lees verhaal
   Gemeente Breda
   Gemeente Breda is op weg naar 100% schone energie. Groendus plaatste op een oude afvalberging maar liefst 94.000 zonnepanelen.
   • Opwekken
   Lees verhaal
   Gemeente Heerenveen
   Langs de A32 ter hoogte van Heerenveen wordt een zonnecentrale op een geluidswal geplaatst. Hier wordt schone energie opgewekt voor de Gemeente Heerenveen.
   • Opwekken
   Lees verhaal
   Gemeente Veldhoven
   Gemeente Veldhoven kiest voor een ecologische zonneweide. Een zonnepark met 5.900 zonnepanelen, dat tevens de biodiversiteit in het gebied bevordert.
   • Opwekken
   Lees verhaal
   Zonnepark A58 Etten-Leur
   Langs de A58 plaatste Groendus een zonnepark op een geluidswal. Een goed voorbeeld van meervoudig ruimtegebruik. Het resultaat? 6.280 zonnepanelen die volledig opgaan in de omgeving, waar de inwoners van de Gemeente Etten-Leur ook van mee kunnen profiteren.
   • Opwekken
   Lees verhaal
   Gemeente ’s-Hertogenbosch
   Vanwege de grote hoeveelheid monumenten was het plaatsen van zonnepanelen in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch lastig. Groendus bedacht hierop een creatieve oplossing waardoor de Gemeente ‘s-Hertogenbosch alsnog mooie duurzame stappen heeft kunnen zetten.
   • Opwekken
   Lees verhaal
   DEVO
   Met de hulp van Groendus levert DEVO duurzame stadsverwarming aan zo'n 1.400 huishoudens in Veenendaal-Oost.
   • Opwekken
   Lees verhaal
   GGz Centraal
   GGz Centraal heeft de ambitie om duurzame zorg te leveren. Inzicht in je energieverbruik is daarbij een onmisbaar instrument. Groendus zorgde er met een slimme oplossing voor dat GGz voortaan altijd bovenop alle besparingskansen zit én grip heeft op haar warmte- en energieverbruik.
   • Inzicht
   Lees verhaal
   Gemeente Leiden
   Gemeente Leiden heeft Groendus gevraagd om een concreet energiebesparingsplan voor het gemeentelijk vastgoed te maken.
   • Inzicht
   Lees verhaal