Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Energiesturing

De energiemarkt verandert razendsnel. Intelligente en flexibele energiesturing helpt ons om met die veranderingen mee te bewegen. Groendus Energiesturing is dé oplossing om je energiestromen duurzaam, slim en kosteneffectief te managen.

Energiesturing
Duurzamer en goedkoper door slimme sturing
Wat is Groendus Energiesturing?

Groendus Energiesturing stelt bedrijven in staat om energiestromen optimaal op elkaar af te stemmen. Ons platform is gebaseerd op de nieuwste generatie Internet of Things (IoT) technologie. Het stuurt de energie van apparatuur die energie verbruiken (zoals elektrische auto's) en apparatuur die energie opwekken en opslaan (zoals batterijen, laadpalen en zonnepanelen). Bij dit aansturen houdt het platform rekening met verschillende parameters zoals de beschikbare hoeveelheid schone energie en de op dat moment geldende stroomtarieven op de dagmarkten. Daarmee biedt het organisaties de mogelijkheid te verduurzamen en diepgaand inzicht in en controle over hun energiestromen en energiekosten.

Benieuwd hoe dit precies werkt? En of dit ook voor jouw organisatie aantrekkelijk is?* Plan een afspraak in met een van onze experts. We vertellen je alles over de mogelijkheden, kunnen ter verbeelding een klantcase uitleggen en al jouw specifieke vragen beantwoorden.

*Alvast een tipje van de sluier: slimme aansturing van energie is niet alleen interessant als je beschikt over een grote zonnecentrale met batterij. Sterker nog; het is al lucratief en levert een wezenlijke bijdrage aan jullie verduurzaming bij het gebruik van één laadpaal. Bovendien kunnen ook energie-intensieve installaties, zoals een warmtekoelinstallatie of koel- en vriescellen, optimaal aangestuurd worden.

Afspraak inplannen

Energie-optimalisatie

Groendus Energiesturing biedt real-time en diepgaand inzicht én oplossingen om energiestromen duurzaam, slim en actief te optimaliseren.

 • Inzicht
 • Optimalisatie
 • Aansturing
 • Big-data
Elementen

Binnen het platform zijn de hardware, software en interface nauw op elkaar, en op onze klanten, afgestemd.

 • Bidirectionele IoT-verbindingen
 • Cloudplatform
 • Webportal
Beveiliging

Data security is een belangrijk onderwerp. Voor Groendus Energiesturing zijn alle relevante voorzieningen getroffen.

 • ISO27001
 • Datacommunicatie
 • Dataopslag
 • Databeveiliging
Is energiesturing interessant voor mijn bedrijf?

Groendus Energiesturing wordt voor uiteenlopende doelen ingezet bij verschillende type organisaties. Bekijk hieronder de voornaamste toepassingsgebieden en neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar de beste aanpak voor jouw organisatie?

Ik praat je graag bij over de mogelijkheden van Groendus Energiesturing. Samen ontwerpen we de beste aanpak voor jouw situatie. Laat vooral weten wanneer het je uitkomt, dan neem ik contact met je op!

Heine van Wieren - Business Development

Neem contact op

Benieuwd naar de beste aanpak voor jouw organisatie?