Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Maak kennis met onze klanten

Groendus is de alles-in-één energiepartner voor heel zakelijk Nederland

Al meer dan 5.000 organisaties in diverse sectoren zijn samen met ons op weg naar 100% schone energie. Of je nu ondernemer bent, werkt bij de overheid of bij een instelling: we helpen ook jou graag op weg. Doe je mee?

’s Heeren Loo
's Heeren Loo helpt in bijna heel Nederland mensen met een beperking. Duurzaamheid zit 's Heeren Loo in het DNA: “We willen de aarde niet slechter achterlaten voor volgende generaties.” Sinds 2018 zijn Groendus en 's Heeren Loo samen hard op weg naar het bieden van zorg op 100% schone energie.
  • Opwekken
  • Opslaan
Lees verhaal
Medux
Verduurzamen en tegelijkertijd de energiekosten verlagen? Medux deed dit met behulp van Groendus Energiemonitoring. Dankzij helder inzicht in haar energieverbruik is Medux altijd op de hoogte van bespaarkansen. En dat scheelt aanzienlijk op de energierekening.
  • Opslaan
  • Inzicht
Lees verhaal
Philadelphia
Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking. Dat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering van Philadelphia, zie je terug in de keuzes rondom eten, vervoer en afvalverwerking. Met verschillende slimme oplossingen heeft Groendus geholpen de zorginstelling nóg verder te verduurzamen.
  • Opslaan
  • Inzicht
Lees verhaal
Ziekenhuis Gelderse Vallei
Op de parkeergarage van het Ziekenhuis Gelderse Vallei liggen 4.742 zonnepanelen. Hiermee wekt het ziekenhuis 18% van het eigen energieverbruik op.
  • Opwekken
Lees verhaal
Amphia Ziekenhuis
Het Amphia Ziekenhuis heeft 1.744 zonnepanelen op het dak geplaatst. De opgewekte groene stroom wordt gebruikt voor de 9 laadpalen, de verlichting in de garage en voor het opladen van de pendelbusjes.
  • Opwekken
Lees verhaal
Antoni van Leeuwenhoek
Groendus heeft geholpen bij de inkoop strategie door de markt in de gaten te houden en in te grijpen waar mogelijk, zodat er slim energie ingekocht kaan worden en er meer geld overblijft voor de zorg.
    Lees verhaal