Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Bart Rootliep benoemd tot CCO van Groendus

Op 1 juli 2023 is Bart Rootliep gestart als nieuwe Chief Commercial Officer van duurzaam energiebedrijf Groendus. Rootliep heeft veel ervaring in uiteenlopende sectoren en in commerciële rollen, bij zowel grote corporates als kleinere bedrijven. Daarmee brengt hij waardevolle expertise mee om Groendus te helpen bij de realisatie van haar groeidoelstellingen.

Samen verduurzamen

Na zijn loopbaan bij ING en Rabobank, was Rootliep (58) interim-directeur bij Alliance Nutrition Group en loopbaan- en executive coach bij Van Ede & Partners. Sinds 2020 is hij bovendien lid van de Raad van Commisarissen van Greenchoice. Vanwege zijn start bij Groendus treedt Rootliep daar per 1 juli terug als commissaris. Typerend voor de wijze waarop Rootliep commerciële, strategische en toezichthoudende rollen invult, is zijn mensgerichte en verbindende benadering.

“Astronoom Carl Sagan beschrijft de aarde als blauwe stip waarop alles leeft wat ons dierbaar is. Klanten overtuigen van de innovatieve oplossingen van Groendus zodat we die blauwe stip goed overdragen aan onze kinderen, is een prachtige inspiratiebron” zegt Bart.

Bart kijkt er naar uit om samen met het Groendus team de groeidoelstellingen te realiseren en het bedrijf verder uit te bouwen.


Actief bijdragen aan energietransitie

René Raaijmakers, CEO van Groendus, ziet uit naar de komst van Rootliep: “Ik kijk uit naar de bijdrage van Bart en ik weet zeker dat zijn ervaring en benaderingswijze van grote waarde zijn voor onze klanten en de stakeholders van Groendus. De frisse outside-in blik op de energietransitie vanuit zijn achtergrond is van grote waarde. Ik ben ook blij hiermee het directie team te completeren en dat we samen onze ambities kunnen gaan realiseren.”

De board en aandeelhouders APG en OMERS zien de benoeming van Rootliep met veel vertrouwen tegemoet.