Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Groot & Detailhandel

Duurzaam en verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor klanten van groot en detailhandelaars. Door energie te besparen, schoon op te wekken en écht groen in te inkopen zet je stappen op het gebied van duurzaamheid én je financiële huishouding. Goed voor de wereld, goed voor de balans.

Groot & Detailhandel
Besparen en opwekken
Verduurzamen binnen de Groot & Detailhandel branche

Slimmer met je energie omgaan maakt een groot verschil. Zeker voor groothandels met veel koel-/vriesinstallaties of een eigen wagenpark. We plaatsen slimme meters om zo direct besparingsmogelijkheden in kaart te brengen. Het plaatsen van ledverlichting of slimme laadpunten zijn simpele stappen die al een grote impact kunnen hebben. Zo houd je controle over je verbruik en zet je stappen richten de verduurzaming van jouw bedrijf.

Beschikbare subsidies maken het mogelijk je eigen energieverbruik zoveel mogelijk schoon en rendabel op te wekken. Leg je dak vol zonnepanelen en laat je groothandel draaien op schone energie. Zichtbaar verduurzamen is beter voor je bedrijf, je balans en de uitstraling naar je klanten.

Bekijk ons aanbod

Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf
In- en verkopen
Zonder tussenkomst van traditioneel energiebedrijf

Groendus introduceert een energiesysteem waarmee iedereen producent of afnemer kan zijn. Verkoop opgewekte energie makkelijk aan een nabijgelegen organisatie via de Groendus Energiemarktplaats. Of koop rechtstreeks energie in van duurzame producenten uit de regio. Groendus brengt vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Meer opbrengst voor de producent, minder kosten voor jou als afnemer. Dat is pas écht duurzaam.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving

Jouw groothandel krijgt een persoonlijk Mijn.Groendus omgeving. Daarmee heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een data gestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag