Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Margrit Lelieveld treedt toe tot directie Groendus

Op 3 april 2023 is Margrit Lelieveld gestart als nieuwe Chief Growth Officer van duurzaam energiebedrijf Groendus. Samen met CEO René Raaijmakers en CFO Daan Bouwman vormt zij de statutaire directie van Groendus. Lelieveld heeft ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende en strategische functies bij toonaangevende bedrijven. Daarmee brengt zij waardevolle ervaring om Groendus te helpen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Vorm geven aan de energietransitie

Margrit Lelieveld (55) heeft uitgebreide managementervaring in uiteenlopende functies. Zo was zij 20 jaar lang werkzaam voor Philips, waar zij verschillende internationale commerciële, operationele en strategische rollen vervulde. In haar nieuwe rol als Chief Growth Officer richt Lelieveld zich op het identificeren en benutten van groeikansen voor Groendus. Ze zal nauw samenwerken met het leiderschapsteam van Groendus om de strategie voor de groei van het bedrijf verder te ontwikkelen en uit te voeren.

Lelieveld is verheugd om deel uit te maken van het team van Groendus en kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf. "Ik ben erg blij om aan boord te zijn bij Groendus", zegt Lelieveld. "Het is een innovatief bedrijf met een duidelijke focus op duurzaamheid. Ik geloof dat ik met mijn ervaring en expertise kan bijdragen aan het realiseren van de groeidoelstellingen van het bedrijf."

Samen bouwen aan duurzame groei

René Raaijmakers, CEO van Groendus, is enthousiast over de komst van Lelieveld: “Ik ben blij dat Margrit ons team komt versterken als CGO en ben ervan overtuigd dat haar expertise en ervaring van grote waarde zullen zijn bij het realiseren van de ambitieuze duurzame doelstellingen van ons bedrijf.

Ook aandeelhouders APG en OMERS zien de toetreding van Lelieveld met veel vertrouwen tegemoet.