Groendus Laadpalen

Mede dankzij Elon gaan elektrische auto’s als warme broodjes over de toonbank. En we hebben geen glazen bol nodig om te weten dat die trend de komende jaren flink doorzet. Om die groei bij te houden zijn veel meer laadpunten nodig.

Groendus laadpalen zijn slim en toekomstbestendig. Dat is gastvrij, duurzaam én financieel aantrekkelijk.

Groendus Laadpalen
2025laadpalen op termijn verplicht
400kelektrische auto's in Nederland
38%groei in aantal elektrische auto's
Opgeladen op pad

Nooit meer een lege accu

Elektrisch rijden wordt de norm. In 2020 is het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen toegenomen met bijna 40% ten opzichte van het jaar ervoor. Laadpalen worden dus steeds belangrijker. Een laadpaal bij je bedrijf, organisatie of in je gemeente is een goed idee. Handig voor bezoekers en medewerkers, goed voor het milieu én een slimme investering.

Waarom nu?
Op dit moment is het bovendien nog vrijblijvend, maar daar komt verandering in. Bedrijven moeten bij renovatie of nieuwbouw 1 laadpaal per 10 parkeerplekken realiseren. Vanaf 2025 moeten bestaande bedrijven minimaal 1 laadpaal per 20 parkeerplekken beschikbaar hebben.

Profileer je bedrijf, organisatie of gemeente met laadpalen nu het nog kan!

Laadpaal aanvragen

Met één laadbeurt per dag maak je al winst

De slimme businnesscase van laadpalen

De slimme businnesscase van laadpalen
Met één laadbeurt per dag maak je al winst

De slimme businnesscase van laadpalen

Bij Groendus kun je laadpalen huren tegen een gunstig maandtarief. Of je kiest ervoor om een laadpaal te kopen; je investeert dan zelf in de aanschaf en gaat alleen een onderhoudscontract aan. In beide gevallen word je volledig ontzorgd.

Duurzaam, gastvrij en financieel aantrekkelijk
Het aanbieden van elektrisch laden is niet alleen gastvrij, een laadpaal verdient zichzelf ook nog eens terug. Jouw gasten betalen immers voor het gebruik van de laadpaal. Voor huur betekent het dat je zonder eigen investering winst kunt maken op het aanbieden van elektrisch laden. Voor koop betekent het dat je jouw investering al in zo’n 4 jaar kunt terugverdienen, terwijl de laadpaal een levensduur van minimaal 10 jaar heeft.

Bekijk de tarieven

Dag en nacht zorgeloos laden

De Groendus aanpak

Wil je laadpalen op jouw parkeerterrein? Dan inventariseren we eerst al jouw wensen om een passende offerte te maken. Daarna gaan we aan de slag. En we blijven betrokken, ook na de plaatsing. Onze storingsdienst staat dag en nacht klaar. Dat is nog eens zorgeloos laden!

Klinkt goed, ik wil contact!

Laden met je eigen druppel

Een laadpas voor elke medewerker

Een laadpas voor elke medewerker
Laden met je eigen druppel

Een laadpas voor elke medewerker

Met de laadpassen van Groendus laad je op bij je eigen laadpunten én bij alle andere laadpunten. Een laadpas met eigen logo voor je werknemers is zo geregeld. Onze laadpassen komen in de vorm van een druppel die je eenvoudig aan je sleutelhanger hangt. Laden maar!

Doe mij zo'n laadpas

Jouw laadpunten passen in het nieuwe energiesysteem

Slim en toekomstbestendig

Techniek
De techniek rondom elektrisch laden ontwikkelt zich razendsnel. Laadpalen worden steeds slimmer en passen het laden aan op omstandigheden. In de toekomst sla je met een slimme laadpaal zelfs zonne-energie in je auto op, om die energie op een later moment te gebruiken.

Kwalitatieve laadpalen
Onze laadpalen zijn van A-kwaliteit en voorbereid op toekomstige mogelijkheden. Zo ben je de komende 10 jaar verzekerd van toekomstbestendige laadpalen.
Bovendien kunnen wij deze laadpalen ook nog eens verder integreren met al je andere verduurzamingsoplossingen, zoals een zonnecarport of zonnedak. Dan ben je helemaal futureproof!

Laadpaal aanvragen

Waarom kies je voor Groendus?

De voordelen

Met de laadpalen van Groendus draag je bij aan een duurzame toekomst. Dit is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor je bedrijf.

De voordelen

Overal opladen

Met de laadpassen van Groendus laad je op bij je eigen laadpunten én bij alle andere laadpunten.

Eigen laaddruppels

Een laadpas met eigen logo voor je werknemers is zo geregeld. Onze laadpassen komen in de vorm van een druppel die je eenvoudig aan je sleutelhanger hangt. Laden maar!

Kwaliteit en garantie

Onze laadpalen zijn van A-kwaliteit en technisch hoogstaand. Minimaal 10 jaar zorgeloos en verzekerd.

Toekomstbestendig

Jouw Groendus Laadpaal faciliteert de laatste technieken zoals load balancing.

Integratie

Groendus Laadpalen zijn volledig te integreren met al je andere verduurzamingsoplossingen, zoals een zonnecarport of zonnedak. Dan ben je helemaal futureproof!

Inzicht

Via ons even snel laden portal 24/7 inzicht in jouw laadpalen. Klik hier om jezelf te registreren of om in te loggen in jouw persoonlijke overzicht.

Meer informatie
De voordelen

Diovanni Duarte

Diovanni Duarte

Bij Groendus kun je laadpalen huren of kopen. Huren is mogelijk tegen een gunstig all-in maandtarief. Bij kopen investeer je in de aanschaf en sluiten we een onderhoudscontract af. In beide gevallen ontzorgen we je volledig. Ik praat je graag bij over de mogelijkheden!

Plan een meeting in