Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Accountmanager Energiemarktplaats (EMP)

Jij verbindt nieuwe afnemers, prosumers en producenten aan ons unieke platform. Zodat vraag en aanbod in écht groene stroom samenkomen.
Utrecht, Central Park
32- 40 uur
€4.000 - €6.000
Wat ga je doen bij Groendus?

Veel energiecontracten verlopen per kalenderjaar. Daarom is het NU het moment om de markt op te schudden met ons unieke product: een energiemarktplaats voor handel in écht groene stroom. Waar opwekkers en verbruikers rechtstreeks inkoopafspraken met elkaar maken. En waar de zakelijke markt eerlijke stroom krijgt voor eerlijke prijzen.

Jij duikt in de markt en zorgt dat je met een goed verhaal aan tafel komt bij beslissers. Zo verbind je nieuwe afnemers, prosumers en producenten aan ons platform.

Een uitdaging, omdat het gaat om een complex product, wat nog niet veel mensen kennen. Je moet je er dus echt in vastbijten en je verhaal vormen. Daarnaast hebben de salestrajecten vaak een lange doorlooptijd omdat het huidige energiecontract eerst moet aflopen.

Daarentegen zet je met iedere ‘ja’ een stap vooruit in de transitie van fossiele naar groene stroom. En dat voelt extra goed.


Wie is Groendus en met wie werk je samen?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om optimaal duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Daarnaast hebben we een innovatieve Energiemarktplaats waar we producenten en afnemers direct aan elkaar koppelen. Dat is slim, voordelig en Groendus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Je werkt zelfstandig, maar kunt uiteraard wel terugvallen op en sparren met jouw mede-salescollega’s en salessupport. Daarnaast heb je veel contact met de operationscollega’s van EMP en natuurlijk met potentiële klanten die je belt en bezoekt.

Jouw Kennis & Ervaring

Je vindt het echt leuk om mensen te helpen en ziet het als een uitdaging om de beste oplossing voor elke klant(vraag) te vinden. Om in deze rol succesvol te zijn, breng je verder het volgende mee:

 • HBO-werk- en -denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met consultative selling in een B2B markt.
 • Ervaring in de energiemarkt en de drive om deze te vergroenen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt goed overweg met MS Office.

Door jouw oprechte interesse en empathisch vermogen, kun je de juiste vragen te stellen om tot de kern van iemands vraag te komen.

Onze Arbeidsvoorwaarden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

 • Salaris tussen €4.000 - €6.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
 • Een bonus van 1 maandsalaris als de Groendus-resultaten dit toelaten;
 • Een variabele bonus van 2 maandsalarissen als jouw afgesproken KPI’s behaald worden;
 • (Elektrische) auto;
 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
 • Pensioenregeling;
 • Laptop & telefoonregeling;
 • NS Businesscard voor woon-werk verkeer.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl

Terug naar overzicht