Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Business Analist Solar

Dankzij jou hebben we solide en innovatieve business cases om onze geïnstalleerde PV-capaciteit te vergroten en te laten renderen
Utrecht, Central Park
32-40
3.700-4.500
Wat ga je doen bij Groendus?

Als Business Analist Solar werk je business cases voor zonnecentrales uit, inclusief de daarbij behorende analyses. Je kijkt naar de technische kant: wat is er in welke situatie nodig om een goede zonnecentrale te kunnen realiseren? Naar de financiële kant: hoe financieren we PV-centrales in congestiegebied? Naar de commerciële kant: hoe geef je de business case vorm, zodat deze zoveel mogelijk waarde oplevert? En je kijkt hoe we kunnen innoveren: hoe komen we tot een integratie van verschillende energieoplossingen?

Kortom: jij vindt oplossingen voor interne en externe obstakels om onze geïnstalleerde PV-capaciteit te vergroten en te laten renderen.

Jouw grootste uitdaging in deze rol is het – samen met de collega’s van Sales en Marketing – achterhalen van de vraag achter de vraag, om tot de best passende business case te komen. Soms heb je een ingewikkelde puzzel te leggen, dat vraagt doorzettingsvermogen. En je bent met veel projecten tegelijkertijd bezig. Plannen, prioriteren en op meerdere borden tegelijk schakelen is dus een must.

Daar staat tegenover dat je met een energiek team bijdraagt aan schone en betaalbare energie voor iedereen.

Wie is Groendus en met wie werk je samen?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om optimaal duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Daarnaast hebben we een innovatieve Energiemarktplaats waar we producenten en afnemers direct aan elkaar koppelen.
Dat is slim, voordelig en Groendus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Jouw Kennis & Ervaring
  • Een wo-opleiding en achtergrond in duurzame energie, systems engineering, technische bestuurs- of bedrijfskunde, of iets soortgelijks;
  • 0-5 jaar werkervaring;
  • De drive om jouw scherpe analytische blik in te zetten bij een bedrijf dat verder kijkt dan zon alleen.
Onze Arbeidsvoorwaarden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris tussen €3.700- en € 4.500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;
  • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
  • Jaarlijkse bonus van 1 maandsalaris afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
  • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
  • Pensioenregeling;
  • Laptop & telefoonregeling;
  • NS Businesscard.

Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl

Terug naar overzicht