Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Business Developer Duurzame Energie

Jij realiseert integrale energie-oplossingen waarmee Groendus kan blijven groeien.
Utrecht, Central Park
32-40 uur
5.000-6.500,-
Wat ga je doen bij Groendus?

Als Business Developer ontwikkel jij geïntegreerde energieprojecten, van eerste klantcontact tot aan finale investeringsbeslissing. Vaak is dit een combinatie van eigen opwek, slimme energiesturing, batterijopslag, laadfaciliteiten en écht duurzame inkoop via onze Energiemarktplaats. Meestal gaat het om lange en complexe trajecten, waarin jij een regierol hebt. Niet alleen naar de klant of partner, maar ook binnen Groendus.

Je komt terecht op de meest veelzijdige plek in de energiemarkt. De geïntegreerde benadering van Groendus is uniek in de huidige markt. Daarbij zijn we nog lang niet uitgegroeid en ontwikkeld en bouw je mee aan het Groendus van de toekomst.

Eerlijk is eerlijk, een project ontwikkelen vereist een lange adem en ook heel veel flexibiliteit. Elk traject kent pieken en ook zeker dalen. Ben je hier tegen bestand en kun je dit soort projecten alsnog over de eindstreep trekken, dan maak je wel écht verschil in de energietransitie. En dat is veel waard als je het ons vraagt.

Wie is Groendus en met wie werk je samen?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen.

Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim en groen dus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Jouw bevlogen team bestaat uit 7 collega’s die veelal zelfstandig en soms ook samen aan projecten werken. Je krijgt bij ons dan ook veel vertrouwen en veel eigen verantwoordelijkheid. En natuurlijk spar je waar nodig met collega’s over lopende projecten.

Bij Groendus werk je veel samen met collega’s van Projectmanagement, Legal, Finance, Productmanagement en de Portfoliodesk. Deze mensen heb je allemaal nodig om een succesvol project af te leveren. Uiteraard heb je ook veel contact met grotere klanten en partners met een energie- en/of duurzaamheidsvraagstuk en representeer je Groendus met enige regelmaat op beurzen en congressen.


Jouw kennis & ervaring
  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding, idealiter in een economische of technische richting;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan zeker een aantal jaar in de (duurzame) energiemarkt (solar, batterijen, energiesturing, trading etc);
  • Ervaring in het (zelfstandig) afronden van grootschalige, complexe en langdurige projecten.
Onze Arbeidsvoorwaarden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €5.000 en €6.500,- bruto per maand op basis van een fulltime (40 uur) dienstverband.
  • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
  • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
  • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
  • pensioenregeling;
  • laptop & telefoonregeling;
  • NS Businesscard.


Heb je interesse?

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.


Terug naar overzicht