Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Business Program Manager

Jij tilt onze organisatie naar een hoger niveau, zodat we nog meer klanten kunnen helpen te verduurzamen.


Wie is Groendus?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!


Wat ga je doen bij Groendus?

Als Business Program Manager leg jij – samen met de juiste stakeholders – de roadmap neer waarlangs wij onze organisatie naar een hoger niveau tillen. Daarmee sla je een brug tussen de verschillende afdelingen, processen en projecten, wat cruciaal is voor onze groei.

Deze roadmap moet grotendeels nog worden ontwikkeld. Wel staat vast dat verschillende integraties komen met andere organisaties. En dat er veel te bereiken is met het stroomlijnen en verbeteren van business processen en het verbeteren van projecten en programma’s. Is de roadmap eenmaal uitgetekend, dan voer je deze ook zelf uit, samen met stakeholders.

Jouw functie ontwikkelt zich van het beschrijven en verbeteren van business processen naar een volwaardige programmamanagement functie, zeker met het oog op integratie van aanstaande of nieuwe overnames.
In deze functie is het wegen van meningen van alle betrokken stakeholders en het prioriteren van functionaliteiten en projecten, echt een uitdaging. En dit brengt met zich mee dat je delen van de organisatie soms (tijdelijk) teleur moet stellen. Weet je echter het grotere geheel goed te overzien en over te brengen, dan bewegen mensen echt wel met je mee.


Over het team

Binnen onze organisatie werk je met verschillende teams en veel mensen samen, waaronder de directie, business owners, key-users. En buiten onze muren met externe consultancy- en implementatiepartijen.


Wat neem je mee?

 • Minimaal HBO+ of WO-opleiding;

 • Vijf tot zeven jaar werkervaring waarbij je functioneel leiding hebt gegeven aan collega’s;

 • Ervaring met grote (financiële) IT-implementaties, het managen van ingewikkelde projecten met veel afdeling overschrijdende stakeholders, proces mapping en agile werken;
 • Liefst heb je ervaring opgedaan bij een organisatie die door overnames snel is gegroeid.

Wat bieden we jou?

Groendus is een relatief nieuwe speler in de markt, maar zeker geen groentje. Wel 8 gespecialiseerde bedrijven, actief in zakelijke zonprojecten, slimme meetdiensten, innovatieve laadoplossingen, duurzame energie-inkoop en intelligente energiesturing hebben de krachten gebundeld om vaart te maken in de energietransitie.

Groendussers zijn bevlogen en werken hard aan het verduurzamen van zakelijk Nederland. Maar daarnaast dagen we elkaar ook uit bij het darten en tafelvoetballen. Of we drinken we gezellig samen een biertje op de donderdagmiddagborrel.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Dienstverband tussen 32 - 40 uur per week;
 • Salaris tussen € 6.500 - € 7.800,- bruto per maand op fulltime basis; afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • Eindejaarbonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;

 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
 • Een pensioenregeling;
 • Een laptop & telefoonregeling;
 • Een NS Businesscard;
 • Een mooie kantooromgeving in het Creative Valley gebouw, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS;
 • De ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Een open en informele werksfeer.

Heb je interesse?

Wil jij als Business Program Manager deel uitmaken van Groendus? Solliciteer vandaag nog!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl


Solliciteer

Terug naar overzicht