Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Klantenservice Medewerker

Met slimme laadoplossingen klanten dagelijks helpen om elektrisch rijden écht groen te maken. Dat is slim, dat is Groendus!
Utrecht, Central Park
32-40 uur
2.400- €2.700,-
Wat ga je doen bij Groendus?

Als Klantenservice Medewerker ben jij dagelijks het aanspreekpunt voor onze klanten omtrent de installatie en gebruik van de laadpalen. Je begeleidt en ondersteunt de (nieuwe) klanten vanaf de intake tot na de oplevering van de installatie van de laadpaal en hebt een spilfunctie in dit gehele proces. Je houdt je dagelijks ook bezig met het beantwoorden en opvolgen van verschillende en soms uiteenlopende klantvragen, zoals:

 • Wanneer wordt mijn laadpaal geïnstalleerd?
 • Mijn auto laadt niet op, wat is er aan de hand?
 • Ik heb een factuur gekregen die niet klopt. Kun je mij helpen?

Elektrisch rijden is essentieel voor de verduurzaming van onze mobiliteit. Met onze slimme laadoplossingen maken we elektrisch rijden écht groen voor onze klanten. Dagelijks helpen wij onze klanten met het zo duurzaam mogelijk opladen van hun elektrische auto.


Wie is Groendus en met wie werk je samen?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Inwerktraject & begeleiding
Heb je overigens nog geen ervaring met elektrisch rijden en/of klantenservice, geen probleem! Want: Jouw eerste weken als Customer Care Specialist E-mobility staan in het teken van een inwerktraject en begeleiding. In je eerste week wordt je intensief begeleid en krijg je zowel een (product)inhoudelijke training als een training in klantcontact. Via persoonlijke begeleiding en coaching blijf je vervolgens gedurende je eerste maand on-the-job verder leren. Om succesvol te zijn in je rol als Customer Care Specialist, krijg je verder de Help Scout tool (klantenservice kennisplatform) tot je beschikking die je altijd kunt raadplegen en ter ondersteuning kunt inzetten bij het helpen van klanten.

Jouw Kennis & Ervaring

Je vindt het echt leuk om mensen te helpen en ziet het als een uitdaging om de beste oplossing voor elke klant(vraag) te vinden. Door jouw oprechte interesse en empathisch vermogen, kun je de juiste vragen te stellen om tot de kern van iemands vraag te komen. Om in deze rol succesvol te zijn, breng je verder het volgende mee:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring of branchekennis is een mooie pré, maar geen vereiste;
 • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling;
 • Je bent analytisch en een probleemoplosser die graag puzzelt om tot de juiste oplossing te komen;
 • Je hebt een proactieve en positieve instelling en werkt graag in teamverband;
 • Uitstekende communicatieve skills in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Onze Arbeidsvoorwaarden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

 • Salaris afhankelijk van opleiding & werkervaring tussen € 2.400 - € 2.700 bruto per maand (op fulltime basis)
 • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
 • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
 • pensioenregeling;
 • laptop & telefoonregeling;
 • NS Businesscard.
Solliciteren

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan.

Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.

Na jouw sollicitatie laten we snel van ons horen! Bij een match volgt een gezellig eerste gesprek, daarna nog een tweede en wie weet stappen we samen het Groendus avontuur in!

Terug naar overzicht