Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Senior Data Engineer

De energiemarkt is dynamisch en onze dienstverlening is innovatief en disruptief. Slim en duurzaam energiebeheer begint met goed inzicht. Het Data Services team speelt een cruciale rol in het snel en correct beschikbaar stellen van grote hoeveelheden data. Voor dit team zijn we op zoek naar een Senior Data Engineer. Meer weten? Lees dan snel verder!
Utrecht, Central Park
32-40
3.900 - 4.900
Wat ga je doen bij Groendus?

Onze IT afdeling is het hart van de organisatie. Met slimme technologie en een enthousiast team van gedreven professionals werken wij hard aan het verduurzamen van de zakelijke markt. 

Om onze ambitie te verwezenlijken is goede en betrouwbare data cruciaal. Als senior data engineer binnen het data services team draag je er zorg voor dat grote hoeveelheden (meet)data uit diverse interne en externe systemen geautomatiseerd ontsloten wordt. We valideren de data en zetten dit om in overzichtelijke informatie die andere systemen en gebruikers gebruiken om (geautomatiseerd) beslissingen te maken.

Jouw kennis en ervaring neem je mee om samen met het team innovatieve en nieuwe oplossingen neer te zetten. Samen zorgen we ervoor dat mooie schaalbare oplossingen maken die toepasbaar zijn binnen het energie systeem van de toekomst.


Wie is Groendus en met wie werk je samen?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen.

Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim en groen dus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Onze IT- afdeling (ca. 45 collega’s) kent een mooie mix van ervaring en een frisse blik. Nieuwsgierig, creatief en betrokken werken onze developers hard aan nieuwe functionaliteiten in ons applicatielandschap en onze cloud-omgeving. En daar wordt natuurlijk ook stevig bij gediscussieerd en hard gelachen. Zo maken we samen met plezier en voldoening de innovatieve producten en platforms van Groendus én onszelf steeds beter.

Jouw Kennis & Ervaring
 • HBO / WO werk- en denkniveau in een relevante technische richting;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring in richting van data engineering;
 • Ervaring met Azure, Azure DevOps en CI/CD;
 • Ervaring met REST API;
 • Kennis van / ervaring met Azure Data Factory, Azure Data Lake, Azure Synapse Analytics, Azure Databtrick, is een pré.
Onze Arbeidsvoorwaarden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou;

 • Salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen € 3.900 - € 4.900,-;
 • Fulltime of parttime dienstverband (32 tot 40uur);
 • Bonus van 1 maandsalaris afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
 • 26 vakantiedagen met de mogelijk om er 10 extra bij te komen;
 • pensioenregeling;
 • deelname aan collectieve zorgverzekering;
 • laptop & telefoonregeling;
 • NS Businesscard.
Solliciteren

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.

Na jouw sollicitatie laten we snel van ons horen! Bij een match volgt een 1ste gesprek, daarna nog een tweede en wie weet rollen we samen het Groendus avontuur in!

Liever eerst vrijblijvend een kopje koffie komen drinken? Dat kan ook! ☕🌿

Terug naar overzicht