Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Software Developer

Samen met jou komen we tot een moderne en toekomstbestendige applicatie voor ons klantportaal. Een verse start voor verdere groei!
Utrecht, Central Park
32 - 40 uur
3.600- 4.490
Wat ga je doen bij Groendus?

Als Software Ontwikkelaar bij Groendus help je ons om drie losstaande klantportalen met vergelijkbare functionaliteit te integreren in één klantportaal. We ontwikkelen samen een systeem dat past bij de toekomst en potentie van Groendus. Zónder de business te vertragen of over te engineren. Een uitdaging, maar wel een mooie.

Jouw rol hier in is bijvoorbeeld het ophalen van Meetdata bij partners, en het opzetten van user management en architectuur.

Maar je komt niet in een team waar alles is vastgelegd. Er is potentie om te kiezen, van frameworks tot manier van werken. We kijken er naar uit om veel van jou te leren!

Wie is Groendus en met wie werk je samen?

Slimme meters. Zonnepanelen. Laadpalen. En batterijen. Allemaal zijn ze onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Bij Groendus zorgen wij ervoor dat bedrijven over alle apparatuur én over slim energiemanagement beschikken om duurzame energie voor hun organisatie op te wekken en te benutten. Dat is slim, voordelig en groen dus!

Heel Groendus bestaat nu uit ruim 250 enthousiaste collega’s die werken vanuit Central Park, op 1 minuut loopafstand van Utrecht CS.

Je werkt nauw samen met je teamgenoten, allemaal Backend- en Full-Stack-ontwikkelaars, waaronder één vrouw en zeven mannen. Daarnaast werk je samen met Product Owner ( de tweede vrouw in het productteam) en de Scrum Master. Wij spreken veel Nederlands, maar net zo goed Engels. Een klein deel van ons team is extern ingehuurd, maar goed geïntegreerd.

Jouw Kennis & Ervaring

Je bent graag onderdeel van een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is met bijbehorende groeikansen en mogelijkheden om het verschil te maken. Daarnaast heb jij:

  • HBO-/WO-denkniveau met een technisch georiënteerde studie
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Jij bent thuis in C# en typescript. Liefst heb je ook ervaring met Testing/Q&A, BFF (e.g. GraphQL), continuous deployment and/or Azure cloud;

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je staat je mannetje (of vrouwtje), maar staat tegelijk wel open voor andere ideeën.

Onze Arbeidsvoorwaaden

Bij Groendus geloven we in de kracht van een gezamenlijke visie. We werken daarom samen vanuit Central Park, op slechts 1 minuut lopen van Utrecht CS waar je niet alleen de voordelen van een groenere wereld ervaart, maar ook van een inspirerende werkplek die wij speciaal voor jou hebben gecreëerd. In onze open en informele werksfeer delen we niet alleen kennis en ideeën, maar ook een gevoel van eenheid en betrokkenheid. Daarnaast bieden wij jou:

  • Salaris tussen €3.600- €4.490,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en werkervaring;
  • Dienstverband tussen 32 – 40 uur per week;
  • Jaarlijkse bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat;
  • 26 vakantiedagen (en mogelijkheid om er 10 bij te kopen);
  • pensioenregeling;
  • laptop & telefoonregeling;
  • NS Businesscard.


Solliciteren

Nieuwe avonturen wachten bij Groendus, waar we niet alleen praten over een groenere wereld, maar er ook echt voor gaan. Klaar om impact te maken? Solliciteer en groei met ons mee!

Voor meer info/vragen over de vacature, neem per mail contact op met het recruitment team via werkenbij@groendus.nl.

Na jouw sollicitatie laten we snel van ons horen! Bij een match volgt een 1ste gesprek, daarna nog een tweede en wie weet stappen we samen het Groendus avontuur in!

Terug naar overzicht