Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Automotive

Ook voor de automotive-branche staat Groendus 100% garant voor 100% groene energie. Of het nu gaat om de verduurzaming van jouw bedrijf en het eventuele beheer en onderhoud, of juist om adviezen. Wij hebben alle facetten in huis om jou en jouw onderneming te helpen met verduurzamen.

Automotive
Verduurzamen binnen de automotive sector
Besparen en opwekken
Verduurzamen binnen de automotive sector

Energiebesparing is een belangrijke stap richting een duurzaam bedrijf, wat verkoop bevorderend werkt. Daarbuiten zorg je ook nog eens voor kostenbesparing. Al met al dus niet alleen goed voor jou en jouw bedrijf, maar ook voor onze planeet.

Wek 100% groene energie op met Groendus. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van jouw eigen zonnecentrale. Deze energievoorziening draagt bij aan een flinke reductie van CO2-uitstoot en is goed voor de lange termijn.

Bekijk ons aanbod

Voordelen voor automotives
In- en verkopen
Voordelen voor automotives


Via de Mijn.Groendus omgeving heb je altijd zicht en grip op de energiefinanciën. Hierbij ben je zowel verkoper als afnemer, jij kan namelijk zelf groene energie in- en verkopen voor de meest scherpe prijzen. Dit alles zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf, dus kostenbesparend voor jou.

Met Groendus kies je voor helderheid, één van onze vier kernwaarden. Wij controleren jouw energiefacturen met slim beheren en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt, een veelvoorkomende situatie die wij dus compleet uit handen nemen.

De Groendus Energiemarktplaats

Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving
Zet Groendus aan in je bedrijf
Toegang tot een eigen datagestuurde omgeving


Elke automotive krijgt een eigen Mijn.Groendus omgeving, zo heb je altijd inzicht in je reis naar 100% schone energie. Een datagestuurd platform als persoonlijke gids naar een duurzame toekomst. Benieuwd? Zet Groendus aan in je bedrijf.

Ons platform

Zo profiteert Hedin van de Energiemarktplaats
Dé perfecte match tussen Hedin Automotive & Boer Jan

Groendus helpt Hedin Automotive (voorheen Stern) via haar Energiemarktplaats met deze vernieuwende vorm van duurzaam energieverbruik. De puzzelstukken van het verduurzamingsvraagstuk, waar de partijen samen al ruim 16 jaar aan werken, vallen daarmee steeds meer op hun plek.

Meer weten?
Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Start vandaag