Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Een van de grondleggers van Groendus

CT-Energy

CT-Energy ontwikkelde een innovatief platform dat de energiemarkt totaal kan veranderen. CT-Energy heet sinds 2021 Groendus en bouwt met enkele sterke partners aan het nieuwe energienetwerk voor zakelijk Nederland.

CT-Energy
De aanloop
De droom van CT-Energy

CT Energy is al vanaf de liberalisering van de energiemarkt actief. Sinds het prille begin verbeterden zij energiemarkt vanuit een objectieve adviesrol. CT-Energy heeft veel bereikt, met een duidelijk droom voor ogen:

Een energie-economie waar de gebruiker en de producent perfect op elkaar afgestemd zijn, en waar duurzaamheid de standaard is. Met een eerlijk prijssysteem dat duurzaamheid blijft stimuleren en waar de gebruiker zijn energiehuishouding op een slimme en effectieve wijze inricht.

Zakelijk Nederland bewust maken van duurzame energie

De nieuwe energie-economie is al gestart. Door duurzame producenten direct te koppelen aan afnemers heeft CT-Energie de traditionele energieleverancier overbodig gemaakt. Ze creëerden bewustzijn. De afnemer ziet dat als de zon niet schijnt of de wind niet waait, er niet geleverd kan worden vanuit een duurzame bron. De producent ziet dat als er geen vraag is, de duurzame opwekking niet effectief ingezet kan worden. Die bewustwording is nodig voor het afstemmen van vraag en aanbod in Nederland en daarbuiten.

Vanuit Groendus verder bouwen aan de droom

CT-Energy heet sinds 2021 Groendus. Met slimme partners bouwen we aan het nieuwe energie netwerk van Zakelijk Nederland. Benieuwd wat Groendus voor jouw organisatie kan betekenen? Verken onze producten en diensten.

Producten en diensten