Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Denk Vooruit

Wij zijn Groendus
Samen jouw bedrijf verduurzamen?

Ondernemers staan voor een grote uitdaging; de energietransitie van hun bedrijf. Hoe kan je overstappen op een duurzame, voorspelbare en betrouwbare energiehuishouding? Welke slimme keuzes maak je hierin? Wat is het juiste tempo? En wie kan hierbij helpen? Wij zijn Groendus. Wij helpen je concrete stappen te zetten naar 100% schone energie. Om de energiecrisis voor eens en altijd het hoofd te bieden. Denk hierbij aan energie besparen, slim energiebeheer, zelf energie opwekken en innoveren met bijvoorbeeld slimme laadpalen, energiemeters en energieopslag in een batterij. Wat we doen, doen we goed doordacht en voor de lange termijn.
Daarbij maken we gretig gebruik van de oneindige kracht van de zon en de wind. Samen met 4.200 organisaties zijn we al op weg naar 100% schone energie. Haak aan bij het nieuwe energienetwerk van zakelijk Nederland!

Kennismaken?

Watch the video in English:

Op de hoogte blijven?

De ontwikkelingen in de energietransitie volgen elkaar in rap tempo op. Wat betekent dat voor jouw bedrijf? Wat zijn slimme keuzes, en wat doen andere ondernemers? Zes keer per jaar sturen we je inspiratie; klantverhalen, kennisartikelen, markttrends en uitnodigingen voor webinars en seminars over jouw sector.