Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Een van de grondleggers van Groendus

Greenspread

Sinds de oprichting in 2010 is Greenspread uitgegroeid tot een kennisautoriteit op gebied van verduurzamen, en adviseerde vele bedrijven, gemeenten en organisaties. Greenspread heet sinds 2021 Groendus en bouwt met enkele sterke partners aan het nieuwe energienetwerk voor zakelijk Nederland.

Greenspread
Eén van de Groendus voorgangers
Greenspread

Greenspread werd opgericht in september 2010, omdat de gevestigde orde in de energiemarkt destijds nauwelijks iets deed aan duurzame, decentrale energie. Er werd vooral geïnvesteerd in conventionele kolen- en gascentrales. Zeker na de verkoop van Nuon en Essent aan respectievelijke Vattenfall en RWE. Als er iets met duurzame energie werd gedaan, dan waren dat enkel grote wind- of biomassaprojecten.

Greenspread had een breed portfolio, en werkte aan energiebesparingsprojecten, energie producerende projecten en projecten waar duurzame energie mee wordt opgeslagen. Vaak in de adviesrol; organisaties helpen bij het terugdringen van het energieverbruik en het opwekken van duurzame energie. En indien gewenst inclusief een (deel van de) investering voor het project.

Greenspread was een kennisorganisatie en tegelijkertijd pragmatisch en resultaatgericht. Met expertise in innovaties, ongeacht of deze technisch, juridisch, organisatorisch of financieel van aard zijn. Greenspread had met de klanten een stevige vertrouwensrelatie.

Met slimme partners bouwen we aan het nieuwe energie netwerk van Zakelijk Nederland. Benieuwd wat Groendus voor jouw organisatie kan betekenen? Verken onze producten en diensten.

Producten & diensten
Greenspread in 2014