Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Inspiratiesessie & netwerkborrel

Wat zijn de trends en de ontwikkelingen in ons snel veranderende energiesysteem? En hoe word je minder afhankelijk van de grillen van de fossiele energiemarkten? Tijdens onze volgende inspiratiesessie blikken we (ver) vooruit en zoomen we in op slimme keuzes die je vandaag kunt maken. Ben je erbij?

Waar gaat ons energiesysteem naartoe en wat is daar vandaag voor nodig
Hoe spring je slim in op trends en ontwikkelingen?

Energie is een hot topic. Of het nu gaat over de torenhoge energierekeningen of de merkbare gevolgen van klimaatverandering: dagelijks schotelen de media ons verhalen voor die rechtstreeks te maken hebben met ons energiesysteem. Dat dit energiesysteem tomeloos verouderd is en dat we moeten inzetten op eigen opwek weten we inmiddels. Maar hoe ga je vervolgens slim om met de zelfopgewekte energie? En welke trends en ontwikkelingen komen er nog meer op ons pad?

Benieuwd naar ons toekomstige energiesysteem?
Samen met Maarten de Vries van TKI Urban Energy blikken we (ver) vooruit op trends en ontwikkelingen. Tegelijkertijd kijken we ook naar slimme keuzes die je vandaag kunt maken. Daarbij zoomen we in op de snelle opkomst van de Smart Energy Hubs. Bovendien halen we inspirerende voorbeelden aan uit ons eigen benchmark onderzoek en komt E-Bakkie spreken over het geheim van hun grote succes als duurzame start-up. Zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel is er genoeg ruimte om jouw specifieke vragen te stellen.

Meld je nu aan

Helaas is deze sessie helemaal vol! Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst.

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Inspiratiesessie en netwerkborrel
Datum: 24 april 2023
Inloop:
13.30 - 14.00
Inspiratiesessie:
14.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Aanmelden wachtlijst

Aan het woord
Kom meer te weten over de sprekers
Maarten de Vries - Programmamanager smart energy systems bij TKI Urban Energy
Maarten de Vries - Programmamanager smart energy systems bij TKI Urban Energy

Maarten ontwikkelde tijdens zijn studie (fysische) chemie interesse in duurzame technologie. Daarna was hij jarenlang als adviseur betrokken bij verscheidene innovatienetwerken en acceleratorprogramma’s op het gebied van duurzame energie, cleantech en duurzame mobiliteit. Bij TKI Urban Energy houdt hij zich bezig met de thema's elektrificatie, opslag, smart-grids, elektrisch vervoer en systeemintegratie.

Tijdens de sessie neemt hij ons mee in de trends en ontwikkelingen die hij ziet. Daarbij zoomt hij in op de snelle opkomst van ‘Smart Energy Hubs’.

Lucas Veldhoen - Customer relations E-Bakkie
Lucas Veldhoen - Customer relations E-Bakkie

“On the road, delivering a positive impact.” Met de focus op zero emissie en congestie arme bezorging levert E-Bakkie sinds 2017 pakketten en food & beverage de stad in. Met een unieke combinatie van elektrische bakfietsen en LEV’s (lichte, elektrisch aangedreven voertuigen waarmee relatief kleine afstanden kunnen worden afgelegd) levert E-Bakkie in de drie grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag.

Lucas vertelt over het daverende succes van de duurzame start-up. De ambities én uitdagingen om ondanks de snelle groei vast te houden aan de duurzame missie: 100% inzet voor 0% uitstoot.

René Raaijmakers - CEO Groendus
René Raaijmakers - CEO Groendus

René heeft een lange achtergrond in energie. Hij was CTO van Bluewater Energy Services en startte een onderneming in getijdenenergie. Als CCO van Royal IHC was hij nauw betrokken bij nieuwe technologische oplossingen voor offshore windparken. Sinds de start van Groendus in 2020 staat hij als CEO aan het roer.

René deelt zijn visie over het belang van de afstemming van ons energiegebruik op het variabele aanbod van zon en wind. Welke voordelen bedrijven het kan opleveren als zij dit slim doen én welke middelen en technologie er voor hen beschikbaar zijn.

Host: Kirsten Barnhoorn

Als je eerder een sessie hebt bijgewoond dan weet je inmiddels dat Kirsten’s drive om het verschil te maken aanstekelijk werkt. Ze gelooft in de kracht van bedrijven om veranderingen te verwezenlijken. In 2014 kwam ze in de energiesector terecht. Bij Eneco lag haar focus al op duurzame energie. Toen Groendus op haar pad kwam, twijfelde ze niet lang om de overstap te maken. Heb je voorafgaand de sessie alvast vragen? Dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres!

Kirsten Barnhoorn - Groendus

Neem contact op

Kirsten Barnhoornborder