Inspiratiesessie & netwerkborrel

Laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond en elektrische auto’s gaan als warme broodjes over de toonbank. Dat moet ook wel; want elektrisch rijden wordt de norm. En dankzij deze ontwikkeling kunnen slimme laadoplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan het besparen voor en het verduurzamen van jouw bedrijf. EV stelt je namelijk in staat om te sturen en daarmee flexibel om te gaan met groene energie. Nieuwsgierig? Kom dan naar onze sessie!

Inspiratiesessie & netwerkborrel
E-Mobility; een belangrijke schakel in je duurzaamheidsstrategie

Kansen om te verduurzamen en te besparen met E-Mobility

Energie is een hot topic. Of het nu gaat over de torenhoge energierekeningen, de merkbare gevolgen van klimaatverandering, of de congestie op het net: dagelijks schotelen de media ons verhalen voor die rechtstreeks te maken hebben met ons energiesysteem. Dat dit energiesysteem tomeloos verouderd is, en dat we moeten inzetten op eigen opwek en elektrificeren weten we inmiddels. Maar hoe ga je vervolgens slim om met zelfopgewekte energie en elektrisch rijden?

De vele kansen voor e-mobility
Tijdens de inspiratiesessie op 17 mei zoomen we in op alle mogelijkheden van E-Mobility. Daarbij nodigen we interessante sprekers uit die ons meer kunnen vertellen over de rol van E-Mobility in het verduurzamingsproces van jouw bedrijf. Nu en in de toekomst. Wist je bijvoorbeeld dat EV al enorm goed kan worden ingezet om flexibel om te gaan met zelfopgewekte energie? Auto’s kan je namelijk zien als grote virtuele batterijen. Het slim inzetten van EV zorgt er daarmee voor dat jouw bedrijfsprocessen kunnen draaien op groene energie, óók als de wind niet waait en de zon niet schijnt.

We gaan het hebben over een slim ecosysteem, waarin zakelijk laden, thuis laden en slim bi-directioneel laden samenkomen. Ook energiesturing en gelijktijdigheid zijn belangrijke begrippen die in deze sessie worden uitgelicht. Ten slotte behandelen we ter verbeelding een interessante klantcase. Zowel tijdens de sessie als tijdens de borrel is er genoeg ruimte om jouw specifieke vragen te stellen.

Meld je nu aan

Ben je erbij?

We verwelkomen je graag op 17 mei

Hoe, wat, waar?

Inspiratiesessie E-mobility
Datum: 17 mei 2023
Inloop:
13.00 - 13.30
Inspiratiesessie:
13.30 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Aanmelden inspiratiesessie

Aan het woord

Groendus CEO René Raaijmakers heet iedereen graag van harte welkom, en geeft het woord aan Pieter Willems. Pieter is oprichter van Powerd, wat per maart 2023 is overgenomen door Groendus. Met Powerd bedacht Pieter een oplossing om reststroom van zonne- en windenergie slim in te zetten om elektrische auto’s op te laden. De overige sprekers worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Beeldimpressie vorige inspiratiesessies

We organiseren ongeveer 5 keer per jaar een inspiratiesessie. Ontmoeten we elkaar bij de volgende?