Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Inspiratiesessie & netwerkborrel

Laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond en elektrische auto’s gaan als warme broodjes over de toonbank. Dat moet ook wel; want elektrisch rijden wordt de norm. En dankzij deze ontwikkeling kunnen slimme laadoplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan het besparen voor en het verduurzamen van jouw bedrijf. EV stelt je namelijk in staat om te sturen en daarmee flexibel om te gaan met groene energie. Nieuwsgierig? Kom dan naar onze sessie!

E-Mobility; een belangrijke schakel in je duurzaamheidsstrategie
Kansen om te verduurzamen en te besparen met E-Mobility

Elektrisch rijden is een van de snelste manieren voor bedrijven om CO2 te reduceren. Je kunt er meteen mee beginnen, het gefaseerd invoeren en er direct kosten mee besparen. En belangrijker nog: de elektrische auto bespaart niet alleen CO2 per kilometer maar helpt ook om op andere plekken in je bedrijf te verduurzamen. Verhoog het rendement van je zonnedak door de stroom direct in de elektrische auto’s op te slaan of gebruik de opslagcapaciteit van de elektrische auto’s om elders gecontracteerde duurzame stroom op het goedkoopste moment te laden.

De vele kansen voor E-Mobility
Hoe zet je je wagenpark om naar elektrisch? Hoe krijg je je medewerkers mee om elektrisch te gaan rijden? Wat is de efficiëntste manier om de auto’s op te laden en hoe zet je de elektrische auto maximaal in om uitstoot en kosten te besparen? Die vragen staan tijdens de sessie centraal. Een sterke line-up van sprekers schetst de mogelijkheden en de do’s en dont's bij de inzet van elektrische mobiliteit.

Maartje van Tongeren, Director Service Delivery bij LeasePlan, deelt haar ervaringen met het motiveren van medewerkers om elektrisch te gaan rijden en andere tips om je wagenpark stapsgewijs te vervangen door elektrische auto’s. Lucien Joppe, director Smart Charging, laat alle mogelijkheden zien om elektrische auto’s slim ‘op de zaak’ op te laden, met of zonder eigen zonne-opwek. Daarbij deelt hij een blue print voor de aanleg van een laadplein waarmee direct op energiekosten bespaard kan worden. Visionair en opiniemaker Arash Aazami, opiniemaker en innovator, beschrijft de mogelijkheden van the Intenet of Energy, waarin energieverbruikers en opwekkers slim met elkaar te verbonden worden om nog meer rendement uit investeringen in duurzame energie te halen

Na afloop van de sessie neem je een reeks praktische tips mee terug naar de zaak om elektrische mobiliteit snel te implementeren en meteen op kosten en CO2-uitstoot te besparen.

Meld je nu aan

Aan het woord
Maartje Van Tongeren - Director Service Delivery/ COO LeasePlan
Maartje Van Tongeren - Director Service Delivery/ COO LeasePlan

Maartje is verantwoordelijk voor de Service Delivery organisatie die de zorg draagt voor alle leaserijder-gerelateerde services en de daarbij passende operatie. Hierin staat zij met haar collega's dag & nacht klaar voor het mobiel worden en mobiel blijven van zo'n 200.000 leaserijders van LeasePlan Nederland. Hieronder valt ook het verzorgen van EV-Thuislaadfaciliteiten voor het steeds grotere aandeel (nieuwe) EV-leaserijders. Samen met haar managementteam anticipeert ze voortdurend op de EV-transitie van het LeasePlan wagenpark en de consequenties voor de dienstverlening in de breedste zin van het woord. Maartje is al 3 jaar lid van de jury van de VZR (Vereniging Zakelijk Rijder) EV van het jaar verkiezing.

Arash Aazami - Innovator & Opiniemaker
Arash Aazami - Innovator & Opiniemaker

Arash zet hij zich in voor de energie van de toekomst. Geraakt door de wereldwijde omvang van de energie-uitdaging ontwikkelde hij radicaal vernieuwende businessmodellen. In 2010 richtte Arash Aazami ’s werelds eerste energiebedrijf op dat meer verdient naarmate het minder verkoopt. Zijn werk oogstte internationale aandacht toen het in 2014 bekroond werd door MIT Climate CoLab Challenge. Naast zijn rol als Faculty Member voor Singularity University bouwt Arash Aazami aan een “Internet of Energy”: transformatieve innovaties die mensen in staat stellen om toegang te hebben tot schone, conflictvrije energie uit overvloedige hernieuwbare bronnen.

Lucien Joppe - Director Smart EV Charging Groendus
Lucien Joppe - Director Smart EV Charging Groendus

Lucien Joppe is mede-oprichter van PowerD, wat in maart door Groendus is overgenomen. Hij combineert zijn ervaring in de energiemarkt met uitvoerige technische kennis over laadtechnologie voor elektrische auto’s. Sinds de overname werkt Lucien, samen met een team van productontwikkelaars, verder aan Groendus Energiesturing. Zodat deze oplossing ook geschikt wordt om laadgedrag aan te sturen. Klanten van Groendus kunnen met energiesturing elektrische auto’s en andere assets zo efficiënt mogelijk inzetten voor een duurzame bedrijfsvoering. Door optimaal gebruik te maken van zelfopgewekte energie en/of door duurzame energie op basis van gelijktijdigheid in te zetten.

We verwelkomen je graag op 17 mei

Ben je erbij?

Hoe, wat, waar?

Inspiratiesessie E-mobility
Datum: 17 mei2023
Inloop:
13.30 - 14.00
Inspiratiesessie:
14.00 - 16.30
Borrel:
16.30 - 17.30
Voor wie
? Decision makers, facility- en fleet managers
(middelgrote en grote ondernemingen)
Locatie: Creative Valley, Stationsplein 32, Utrecht
(2 min. lopen van Utrecht CS)

Aanmelden inspiratiesessie