Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Duurzaamheid op alle fronten

Tijden veranderen. We gaan voor duurzaamheid op alle fronten. Daar is energie voor nodig: schone, CO2-vrije en betaalbare energie. Energie uit de zon en de wind bijvoorbeeld. Maar de zon schijnt niet elk uur van de dag en de wind waait niet altijd. We hebben dus ook slimme oplossingen nodig.

Groendus heeft die slimme oplossingen.

Flexibiliteit wordt de standaard

In het nieuwe energiesysteem gaan we anders met energie om. We produceren het niet meer grijs op de momenten dat het ons uitkomt. Maar we verbruiken het groen op de momenten dat we het duurzaam opwekken. Slimme organisaties passen hun bedrijfsvoering aan op de momenten dat energie goedkoop en beschikbaar is. Flexibiliteit wordt het uitgangspunt.

Hoe regel je dat? Met onze integrale energieoplossing!

Van opwekken tot inkopen

Drie elementen vormen samen onze integrale oplossing. Daarmee verduurzamen we de energiehuishouding van elke organisatie. Onze oplossing maakt jouw groene ambities waar én zorgt ervoor dat je geld bespaart. Een oplossing met interessant rendement.

Slim, simpel en groen dus.

Opwekken, opslaan & opladen

Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen. Energie opslaan in grote batterijen om het te gebruiken als de zon niet schijnt. En je wagenpark verduurzamen met elektrische laadoplossingen. Achter de elektriciteitsmeter van jouw organisatie kunnen wij jullie energiehuishouding flink verduurzamen. Dat is nog eens economisch rendabel ook. Onafhankelijk van het elektriciteitsnet en de fossiele energiemarkt neem je hiermee het heft in eigen handen.

  Inzicht & sturing

  Beschikbare en goedkope energie wil je zo goed mogelijk benutten. Dat begint met inzicht. Door te meten wat je wanneer verbruikt, weet je wanneer je een overschot of tekort aan energie hebt. Met die inzichten en met algoritmische sturing vanuit ons energiemanagementsysteem, stem je vervolgens automatisch jullie energieverbruik af op het groene aanbod. Slimme energiesturing op basis van gelijktijdigheid noemen we dat: duurzaam én lucratief.

   Duurzaam inkopen

   Wat je niet duurzaam opwekt of bespaart, koop je tot slot zo groen mogelijk in. Dat kan via de Groendus Energiemarktplaats. Hier handelen duurzame producenten en afnemers rechtstreeks met elkaar in zonne- en windenergie. Vind jouw match op basis van gelijktijdigheid en nabijheid. En maak samen gunstige prijsafspraken waar jullie allebei van profiteren.

   Is er geen duurzame stroom van zon of wind beschikbaar? Dan krijg je automatisch grijze stroom geleverd. We maken precies inzichtelijk hoe groen en grijs je stroomverbruik is. Met dit inzicht zetten we samen stappen om je groene stroomverbruik kosten-effectief te maximaliseren.

    De integrale oplossing

    Dit zijn de drie ingrediënten voor een duurzame energiehuishouding. Groendus is jouw alles-in-één energiepartner en integreert al deze energieoplossingen. We laten ze harmonieus samenwerken zodat jij optimaal gebruikmaakt van goedkope en duurzame energie. Zo ben jij klaar voor het energiesysteem van de toekomst!

    Het energiebedrijf van de toekomst
    Energiebedrijf 2.0

    Groendus helpt bedrijven om hun energiehuishouding te verduurzamen. Door energie te besparen, zelf op te wekken en slim te verbruiken. Verduurzamen áchter de meter heet dat. Maar om de energietransitie te laten slagen, is er meer nodig. Daarom bouwen we ook vóór de meter aan een toekomstbestendig energiesysteem: samen met onze klanten vormen we een nieuw energienetwerk.

    We kijken verder dan individuele bedrijven. We optimaliseren opwek en verbruik over verschillende bedrijfslocaties, supply chains en stakeholders heen. Want wat de één tekort komt, heeft de ander misschien wel over. Dus verdelen we beschikbare energie zo efficiënt mogelijk zodat we schone bronnen optimaal kunnen gebruiken.

    Dat is energiebedrijf 2.0. Een energiebedrijf dat verder kijkt. Met oog voor de huidige realiteit én voor het toekomstige ideaal.

    Lees meer over Groendus