Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

1
Seminar
20
Enthousiaste ondernemers
24
Energiescans & subsidieaanvragen
50
Gemeentekorting
Speciaal voor ondernemers in Berg en Dal maakten de gemeente en Groendus een aanbod op maat. Om verduurzaming met zonnepanelen en aanvragen van de SDE++ subsidie te stimuleren.
Verduurzaming stimuleren
Berg en dal in het zonnetje

De pittoreske gemeente Berg en Dal ziet de noodzaak om te verduurzamen. De gemeente stimuleert zodoende haar inwoners en ondernemers om een steentje bij te dragen. Samen maakten we een aanbod op maat waarbij ondernemers de mogelijkheid krijgen om op 3 manieren te verkennen wat zonnepanelen hen oplevert. Om het aanbod bij de ondernemers onder de aandacht te brengen lanceerden we een campagnewebsite en organiseerden we een seminar.

Hoe helpen we de gemeente Berg en Dal?
Op weg naar schone energie voor Berg en Dal
Energiescans
Zonnescans voor ondernemers

We bieden ondernemers in Berg en Dal drie opties om uit te zoeken wat zonnepanelen hen oplevert en een succesvolle SDE++ subsidieaanvraag in te dienen. De opties bestaan uit het verzorgen van een SDE++ aanvraag aangevuld met een Quickscan of volledige Haalbaarheidsstudie. Bij een Quickscan maken we op basis van satellietfoto's een legplan voor een bedrijf. Bij een Haalbaarheidsstudie komen we daarnaast langs op locatie om alle technische mogelijkheden van een zonnecentrale op een dak of parkeerplaats te onderzoeken. Om haar ondernemers te stimuleren neemt de gemeente Berg en Dal 50% van de kosten op zich.Campagnewebsite
Zon op Berg en Dal

Om de ondernemers in Berg en Dal gericht en concreet te informeren hebben we samen met de gemeente een campagnewebsite in het leven geroepen. Op www.zonopbergendal.nl vinden lokale bedrijven alle relevante informatie om een SDE++ subsidieaanvraag met ons in gang te zetten. En daarmee een belangrijke eerste stap te zetten om te verduurzamen!

Seminar op het gemeentehuis
Een live inspiratiebijeenkomst

We zijn inmiddels gewend zijn online te vergaderen en webinars te volgens. Toch blijft het prettig om informatie live tot je te nemen en gelijkgestemden in het écht te ontmoeten. Daarom organiseerden we een seminar op het gemeentehuis. In totaal waren er ruim 20 geïnteresseerde ondernemers wat, samen met de overige informatievoorziening, leidde tot 24 energiescans en subsidieaanvragen.


Meer weten?
Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om duurzaamheid binnen jouw gemeente te stimuleren?

Neem contact op