Klantverhalen >

Woonbedrijf Ieder1

3% besparingt.o.v marktgemiddelde
1.300locaties
De maatwerkdienstverlening van Groendus was doorslaggevend.
Merijn de Nijs, Contractbeheerder
Hoe het begon

De uitdaging

Woonbedrijf Ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door hen een goede en betaalbare woning te verhuren. Met 1.300 woonruimtes in beheer is energiemanagement een uitdagende klus. Daarom besloot Ieder1 Groendus aan te zetten in hun organisatie. Samen zijn er flinke besparingen gerealiseerd.

Hoe hebben we geholpen?

Het realiseren van flinke besparingen

Energiecontracten

Energiemanagement van tussenruimtes en leegstand

De huurders van Ieder1 zijn zelf verantwoordelijk voor hun energiecontracten. Maar wie regelt dan de energiezaken voor tussenruimtes en leegstand? Dat is Groendus! Groendus heeft hiervoor een oplossing op maat bedacht, zodat Ieder1 zich hier geen zorgen meer om hoef te maken.

Inkoopmodel

Een vertaling van de wensen van de organisatie

Groendus heeft een inkoopmodel opgesteld waarbij de wensen van Ieder1 centraal staan. Met behulp van geautomatiseerde analyses van marktdata wordt een inkoopsignaal verstuurd dat eerst door de experts van Groendus beoordeeld wordt. Pas wanneer het signaal is goedgekeurd, wordt Ieder1 erbij betrokken. Zo komen we samen tot de beste keuzes.

In- en verkopen

Ieder1 koopt in via de Groendus Energiemarktplaats

De Groendus Energiemarktplaats transformeert de energiemarkt. Producent en afnemer handelen hier eenvoudig en direct met elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Ook Ieder1 maakt gebruik van de Energiemarktplaats. Op dit platform kopen zij eenvoudig échte groene energie in. Bovendien ontvangt Ieder1 een inkoopsignaal, zodat de energie precies op het meest voordelige moment ingekocht kan worden.

Merijn de Nijs

Contractbeheerder

"Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. Dankzij de Groendus aanpak hebben we flinke besparingen weten te realiseren."

Meer weten?

Ook profiteren van compleet energiemanagement voor je bedrijf of organisatie?

Neem contact op