28%Lagere energiekosten
Wij wensen iedereen een gezond leven, maar ook een gezonde leefomgeving toe.
Medux
Hoe het begon

De uitdaging

Medux vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van mensen met een bewegingsbeperking. Daarnaast wil Medux ook graag haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Groendus heeft Medux geholpen om de daad bij het woord te voegen. Samen zijn er duurzame stappen gezet.

Hoe hebben we geholpen

Tegelijkertijd verduurzamen en besparen

Besparen

28% lagere energiekosten

Dankzij de Groendus Energiemonitor heeft Medux altijd inzicht in haar energieverbruik. Ook weten zij hierdoor precies waar en wanneer er energie bespaard kan worden. Het eindresultaat? Minder energieverbruik en een 28% lagere energierekening.

Inkoopstrategie

Inkopen op het juiste moment

Samen met Medux is er een keuze gemaakt voor de beste inkoopstrategie. Scherpe prijzen en de beste voorwaarden is waar we voor gingen. Dankzij de gekozen strategie koopt Medux nu precies op het juiste moment haar energie in, wat flink in de kosten scheelt.

In- en verkopen

Medux koopt en verkoopt via onze marktplaats

De Groendus Energiemarktplaats transformeert de energiemarkt. Producent en afnemer handelen hier eenvoudig en direct met elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Medux wekt stroom op en verkoopt deze aan haar eigen vestigingen in het land. Dat is écht duurzaam, en flink voordeliger.

Bekijk onderstaand een fragment van ons webinar; Sander Bommer van Medux deelt zijn ervaring met de Groendus Energiemarktplaats.

Sander van Medux over de Groendus Energiemarktplaats

In dit interview vertelt Sander Bommer, inkoper van Medux, hoe hij de Energiemarkplaats ervaart.

Meer weten?

Ook profiteren van compleet energiemanagement voor je bedrijf of organisatie?

Neem contact op