Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

8.000+
Facturen
4FTE
Besparing
€ 36k
Besparing
65ton
CO₂-reductie
Groendus helpt ons al meer dan 10 jaar met compleet energiemanagement.
Bryan Valkenburg, Hoofd Inkoop/Coördinator Duurzaamheid van Philadelphia
Hoe het begon
De uitdaging

Philadelphia wil goede zorg zo kostenefficiënt en duurzaam mogelijk aanbieden. Daarom zocht de organisatie hulp bij een betere invulling van het energiemanagement. Op dit gebied helpt Groendus inmiddels al meer dan tien jaar.


Hoe hebben we geholpen?
Compleet energiemanagement voor Philadelphia
Energiemonitor
Inzicht in energieverbruik en besparingskansen

Philadelphia maakt gebruik van de Groendus Energiemonitor. Dit zorgt voor inzicht in het energieverbruik van- en de bespaarkansen voor de verschillende vestigingen. Op basis van deze data heeft Philadelphia een veel efficiëntere energiehuishouding gekregen. Ook verminderde Philadelphia haar CO₂-uitstoot met 22% ten opzichte van 2010. Het doel voor 2021? De CO₂-footprint van Philadelphia nog eens met 8% verkleinen. Het eindresultaat voor Philadelphia is dat haar energiebeheersysteem inmiddels ook ISO 50001 gecertificeerd is. Dit is een certificering voor bedrijven die systematisch de energiehuishouding hebben verbeterd.

Financieel Energiebeheer
Grip op energiezaken en focus op zorg

Met Groendus Financieel Energiebeheer wordt de factuurverwerking voor Philadelphia geregeld. Naast facturen voor gas, elektra, warmte en water verwerkt Groendus ook bijvoorbeeld gemeentelijke belastingen. Hierdoor kan Philadelphia zich volledig focussen op het bieden van zorg, terwijl Groendus ervoor zorgt dat ze grip blijven houden op hun energierekeningen.

Inkoopstrategie
De beste voorwaarden en scherpe prijzen

Jaarlijks werkt Groendus samen met Philadelphia de inkoopstrategieën uit. De focus ligt hierbij op de beste voorwaarden en scherpe prijzen. Welke strategie uiteindelijk het beste is voor Philadelphia wordt bepaald in goed overleg. Daarnaast kan Philadelphia met het grootste gemak ontwikkelingen op de energiemarkt en de inkoopsituatie volgen dankzij een handig overzicht in de Mijn Groendus omgeving. Zo weet Philadelphia altijd waar het aan toe is.


In- en verkopen
Energie inkopen via de Energiemarktplaats

De Groendus Energiemarktplaats transformeert de energiemarkt. Producent en afnemer handelen hier eenvoudig en direct met elkaar, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Via de Groendus Energiemarktplaats koopt Philadelphia duurzame energie op uurbasis. De zorgorganisatie gebruikt de stroom ook daadwerkelijk op het moment dat het wordt opgewekt. Dat is écht duurzaam, en flink voordeliger.

Ontdek de Groendus Energiemarktplaats

Meer weten?
Meer weten?

Ook profiteren van compleet energiemanagement voor je bedrijf of organisatie?

Neem contact op