Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€76€74€72€781 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

237facturen
P/J
200locaties
Groendus levert maatwerk
Karin Hildebrand, Inkoper
Hoe het begon
De uitdaging

Sherpa is een organisatie die op meer dan 200 zorglocaties mensen met een beperking ondersteunt. 200 zorglocaties betekent ook 200 keer het controleren en verwerken van alle elektra-, gas en waterfacturatie. Een klus waar behoorlijk wat tijd in gaat zitten. Waar Sherpa haar bewoners ondersteunt, ondersteunt Groendus Sherpa. Zo kunnen zij zich volledig focussen op waardevolle zorg bieden.

Hoe hebben we geholpen?
Compleet energiemanagement voor 200 zorglocaties
Compleet energiemanagement
Een volledige werkweek uitbesteed

Groendus regelt alle energiezaken voor de 200 zorglocaties van Sherpa. Zo wordt de inkoop van energie verzorgd, worden bezuinigingsmogelijkheden in kaart gebracht en hoeft er niet meer omgekeken te worden naar de facturatie. Wat dit voor Sherpa betekent? Driedubbele winst. Hiermee wordt veel energie, geld en kostbare tijd bespaart.

Slimme data
Voorspelbare energiekosten

Bij Groendus ondernemen we vandaag actie, met het oog op de toekomst. Zo ook voor Sherpa. Naast het regelen van alle energiezaken levert Groendus ook rapportages en begrotingen op basis van slimme meetdata. Hierdoor zijn- en blijven de energiekosten van Sherpa voorspelbaar en beheersbaar.

Karin Hildebrand
Sherpa

"Het controleren en verwerken van alle elektra-, gas- en waterfacturatie zou ons flink wat administratieve mankracht kosten. Door dit uit te besteden aan Groendus besparen wij ongeveer één FTE en kunnen wij ons volledig focussen op waar wij goed in zijn; waardevolle zorg bieden!"

Meer weten?
Meer weten?

Ook profiteren van compleet energiemanagement voor je bedrijf of organisatie?

Neem contact op