Klantverhalen >

Zozijn

3%Jaarlijkse energiebesparing
Groendus voert al ruim 7 jaar naar tevredenheid ons energiemanagement uit.
Wim Tak, Manager inkoop en facilitaire diensten
Hoe het begon

De uitdaging

Zozijn is een organisatie die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. Dit doen zij op bijna 400 zorglocaties. Om zich volledig te kunnen richten op het bieden van liefdevolle zorg, zocht Zozijn naar een geschikte partij voor haar energiemanagement. Inmiddels wordt deze rol al 7 jaar ingevuld door Groendus.

Hoe hebben we geholpen?

Compleet energiemanagement voor 400 zorglocaties

Slimme energiemeters

24/7 monitoring

Samen met Groendus worden de kansen van Zozijn optimaal benut. Alle locaties met een slimme energiemeter worden 24/7 gemonitord om energieverspilling tegen te gaan. Op basis van de meetdata wordt er periodiek gekeken naar afwijkingen. Ook kunnen op deze manier verkeerd afgestelde thermostaten worden opgespoord en wordt sluipverbruik in het weekend tegengegaan. Zo is Zozijn er zeker van dat er geen energie wordt verspild.

Advies

De beste oplossingen voor je organisatie

Om de overstap op schone energieoplossingen een gegarandeerd succes te laten worden, adviseren de energie-experts van Groendus bij subsidieaanvragen, toegepaste technieken en begeleiden zij aanbestedingen voor bijvoorbeeld zonnepanelen. Dankzij de complete energiemanagement aanpak van Groendus voldoet Zozijn zonder zichzelf daarvoor ingespannen te hebben aan alle geldende energiewetten en regelgeving.

Meer weten?

Ook profiteren van compleet energiemanagement voor je bedrijf of organisatie?

Neem contact op