Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Het Paradijs op aarde begint in Nederland

Wij zetten ons dagelijks in voor de energietransitie van Nederland. En over die transitie lanceerde Ruud Koornstra vandaag een indrukwekkende film van anderhalf uur.

Ruud Koornstra is duurzaam ondernemer, de nationale energiecommissaris, coördinator SDG7, voorzitter van het koplopers gilde bij MVO Nederland en voorvechter voor een betere wereld voor iedereen. Met aanstekelijk enthousiasme neemt Ruud, samen met regisseur en dochter Roos Koornstra, je mee het land door en spreekt ondernemers bestuurders en wetenschappers over alle kansen en mogelijkheden.

Besparen, opwekken en distribueren
Ruud bevestigt dat de crux zit in het slimmer besparen, opwekken en distribueren van energie. Als we hierin slagen zal energie bijna gratis worden. ‘We gaan toe naar een overvloed. Je hebt wel een systeem nodig om die energie te vangen en te verwerken, maar in een circulaire wereld wordt dat steeds goedkoper, afgezet tegen een oneindige bron aan energie. Die kosten worden verwaarloosbaar. Het klinkt misschien toch nog een beetje als toekomstmuziek maar niet is minder waar. Uit deze film blijkt dat we allang zijn begonnen. Niet in Silicon Valley, niet in China, maar gewoon hier in Nederland.’

Deze film maakt ons nóg enthousiaster over de energietransitie. We helpen ook jou graag besparen, opwekken en distribueren. Doe jezelf een plezier, en bekijk deze film snel.

Lees meer over deze docu op:
duurzaam-ondernemen.nl/het-paradijs-op-aarde-begint-nederland

En bekijk 'm hier:

Het Paradijs op aarde begint in Nederland
Meer weten?
Verken ons kenniscentrum

Duurzame energie, zonder uitstoot heeft de toekomst. Maar hoe komen we daar? En welke obstakels moeten we overwinnen? Er is een nieuw energiesysteem voor nodig. Benieuwd naar onze visie op dat nieuwe energiesysteem?

Bekijk het kenniscentrum