Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Siebren Zijlstra nieuwe CFO van Groendus

Per 1 april is Siebren Zijlstra Chief Financial Officer van Groendus. Samen met CEO Robert van der Hoeven vormt hij de statutaire directie van het duurzame energiebedrijf. Hij volgt Daan Bouwman op die per 31 maart afscheid nam van Groendus. Siebren heeft uitgebreide ervaring in de energiesector, onder andere als CFO van GroenLeven.

In één generatie naar 100% groene energie

Siebren Zijlstra brengt 25 jaar kennis en ervaring mee van de energiesector. De afgelopen jaren was hij CFO van GroenLeven en leverde hij een belangrijke bijdrage aan de opwek van duurzame energie in Nederland. Daarvoor was hij jarenlang hoofd Strategie, M&A en Business Development bij TenneT. Hiermee was hij één van de drijvende krachten achter de groei en ontwikkeling van de landelijke netbeheerder. Siebren was al betrokken bij Groendus als commissaris.

Siebren Zijlstra: “Ik ben ervan overtuigd dat het ons gaat lukken om in één generatie af te komen van fossiele energiebronnen. Daarvoor is een integrale aanpak noodzakelijk. Daarom ben ik zo enthousiast over de Groendus visie, die daar duidelijk op inspeelt. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s het toekomstige energiesysteem waar te maken.”Verder bouwen aan duurzaam succes, samen met Kenter

De benoeming van Siebren Zijlstra heeft de volledige steun van de RvC en van aandeelhouders APG en OMERS.

Robert van der Hoeven, CEO van Groendus, ziet de komst van Zijlstra met vertrouwen tegemoet: “Ik ben heel blij dat wij Siebren als CFO van Groendus kunnen verwelkomen. Met zijn kennis, ervaring en enthousiasme kan hij een grote bijdrage leveren aan de versteviging van het fundament en de groei van Groendus. En natuurlijk aan de integrale samenwerking met Kenter.”