Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Valentijn

Op 14 februari waren wij als matchmakers éxtra actief op zoek naar ondernemers die duurzame relaties met elkaar aangaan. Op onze Energiemarktplaats gingen wij opzoek naar de perfecte matches! Echte groene stroom en minder hoge energieprijzen, dat wil toch iedereen?

Zijn we een match?
Lieve ondernemer
Zijn we een match?

Op de Groendus Energiemarktplaats koppelen we producent en afnemer aan elkaar. Wissel direct schone energie uit, zonder tussenkomst van een traditioneel energiebedrijf. Vind hier zonne- of windenergie die perfect past bij jouw bedrijf.

Waarom is matchmaking nodig voor schone energie?

Energie die je inkoopt, is vaak niet zo schoon als het lijkt. Je koopt 100% groene stroom, maar krijgt toch stroom uit een kolen- of gascentrale zonder dat je dat weet. Niet bij Groendus. Door volautomatische matches met lokale duurzame producenten zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk groene energie verbruikt. Is er geen duurzame stroom van zon of wind beschikbaar? Dan levert onze energiemarkt je automatisch grijze stroom. We maken precies inzichtelijk hoe groen en grijs je stroomverbruik is. Met dit inzicht zetten we samen stappen om je groene stroomverbruik te maximaliseren.

Duurzamer en voordeliger

Schone energieproductie is voordeliger dan grijze energie. Je zorgt dus niet alleen voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

... op de Groendus Energiemarktplaats

De vonk springt over...

Lokaal en duurzaam. Dus écht schoon inkopen.
Vraag en aanbod vinden elkaar

Koop of verkoop duurzaam opgewekte stroom in jouw regio. Afgestemd op je verbuik. Zo innoveren we de energiemarkt naar écht duurzaam, met een slimme business case.

Meer over de Energiemarktplaats

Vrijblijvend rondkijken?

Benieuwd hoe de Groendus Energiemarktplaats er in de praktijk uit ziet? Je kunt vrijblijvend rondkijken, het aanbod verkennen en ervaren hoe het werkt. Deelnemen is kosteloos. Je betaalt pas een bijdrage aan de marktplaats als een duurzame producent aan jouw organisatie gaat leveren.

Notificatie bij aanbod in jouw buurt?
Maak een account aan en ontvang direct notificaties als er nieuwe duurzame energieproducenten in jouw regio bijkomen.

Vrijblijvend account aanmaken
Vul het formulier in, dan maken we vrijblijvend een account voor je aan waarmee je de Energiemarktplaats zélf kunt verkennen.

Ik wil een account

Met een account voor de Groendus Energiemarktplaats kun je vrijblijvend rondkijken, het aanbod ontdekken en ervaren hoe het werkt.

Marketing door
Liever even bellen?

“Ik praat je graag bij over de kansen van onze Energiemarktplaats en hoe je hiermee jouw duurzame ambities kunt waarmaken. Laat weten wanneer het je uitkomt, dan bellen we, of kom ik bij je langs.”

Kirsten Barnhoorn - Director Key Accounts

Plan een afspraak

Liever even bellen?