Ga gelijktijdig groen!

Verzeker jezelf van goedkope en écht schone energie via onze Energiemarktplaats. Dat is slim en groen dus.

Meer informatie

€113,81€111,21€108,44€119,751 jaar vast5 jaar vast10 jaar vast15 jaar vastGemiddelde prijzenvoor gelijktijdig groen
465.470 kWh

Beschikbare gelijktijdige groene stroom via onze Energiemarktplaats. Profiteer nu!

Ik wil meeprofiteren!

Collega in de spotlight

Sarah groeide op in Wijk bij Duurstede, maar woont en werkt al vanaf haar studententijd in Utrecht. In haar vrije tijd staat ze veel op het hockeyveld, stapt ze graag op de mountainbike en houdt ze van varen en skiën. Erg sportief. Maar wat doet Sarah precies bij Groendus?

Wat doe jij bij Groendus?
Wat doe jij bij Groendus?


Data kan veel voor een organisatie betekenen. Maar het kost veel tijd en effort om bruikbare data te creëren. Het is als het ware een grote brij aan informatie. Informatiestromen komen uit interne en externe bronnen. Aan mij de taak om deze data te vertalen naar bruikbare inzichten voor de eindgebruikers. Daardoor kom ik met alle afdelingen in contact.

Hoe ervaar je het om in de ICT te werken?

ICT klinkt saaier dan het werkelijk is. Ik vind het super leuk om ICT te koppelen aan verschillende afdelingen. Ik stimuleer daarom graag de samenwerking binnen de organisatie. Ik vond mensen die programmeren altijd cool. Het is echt een soort eigen stuk waar je obsessief mee bezig bent. Vandaar dat ik tijdens mijn bachelor de minor ICT Smart Devices and Apps heb gedaan. Zowel de sociale als theoretische aspecten binnen ICT hebben mij veel geleerd.

Hoe omschrijf je de sfeer bij Groendus?

Dynamisch, snel en gezellig. Elke dag is anders. Dat zie je ook aan de data. Als de zon veel schijnt, schieten de productiecijfers omhoog. Als er een windstorm is, letten we extra goed op of er nieuwe alerts van storingen zijn binnen gekomen. Ik vind dat super interessant.

Elke dag bij Groendus is anders. Dat zie je ook aan de data. Als de zon veel schijnt, schieten de productiecijfers omhoog.
Hoe ben je in de ICT wereld terecht gekomen?


Na mijn afstudeerstage kwam ik erachter dat de combinatie tussen data en marketing een enorme uitdaging én kans is. Vandaar dat ik mij inschreef voor de Pre-Master Marketing Analytics in Tilburg. Een grote stap van HBO naar universiteit, maar na hard ploeteren werd ik toegelaten tot de Master Marketing Analytics. Dit was een Master waarin ik mijn commerciële blik kon combineren met complexe data analyses.

En na het afstuderen?

Toen ik afstudeerde op 22-jarige leeftijd dacht ik: “Wat nu?”. Ik ben jong, ambitieus en leergierig. Nog lang niet klaar voor het ‘saaie’ werkleven. Wat ik wel wist, is dat ik mij zelf nog niet volleerd genoeg vond op het gebied van data. Ik wilde meer kennis opdoen in combinatie met werkervaring. Ik stuitte op het Data Analytics traineeship. Deze organisatie detacheert mij bij verschillende bedrijven en daarnaast krijg ik maandelijks 2 cursussen van de Data Science Post Master van de VU. Sinds 1 december ben ik bij Groendus gestart als business intelligent specialist trainee.

Ook bij Groendus aan de slag?

Groendus groeit hard en is altijd op zoek naar nieuw talent!
We hebben verschillende afdelingen die allemaal bijdragen aan onze duurzame missie.
Er zit vast een passende vacature voor jou tussen. Bekijk snel wat er open staat!

Bekijk actuele vacatures